Închide

Ce vrei să cauți?

Joc de fotbal prin SMS

sms fotbal

 

 

Trebuie sa intri pe site-ul www.smsfotbal.ro si sa iti alegi o echipa pentru a juca. Meciurile se desfasoara virtual prin trimiterea de SMS-uri cu actiunea pe care fiecare jucator o alege (pasa, dribling, degajare, sut, etc).
SMS-urile de participare la joc au tarif normal, iar mesajele alerta prin care jucatorii sunt anuntati de inceperea jocului/reprizei secunde, finalul meciului, inscrierea unui gol sau de cate ori primesc mingea pentru a juca sunt taxate cu 0,15 Euro plus TVA. Celelalte SMS-uri pe care le primesc (cu rezultatul actiunii lor sau raspuns la anumite cereri) sunt gratuite.
Jocul e valabil in retele Orange si Vodafone.

“Conceptul de Multiplayer Social SMS Game este unul inedit, la care lucrez de un an, timp in care nu am gasit nimic asemanator la nivel global. Dupa lansarea in Romania doresc sa introduc jocul acesta precum si altele in alte tari – am deja planuri pentru Europa, Asia, Africa si America de Sud pentru jocul SMSminifotbal; pentru piata nord-americana am concepte diferite”, spune Dan Virtopeanu, fondator Grapes Games, compania care a creat jocul.

Cei mai buni jucatori pot castiga premii in valoare de 100 de Euro, aparate foto digitale, DVD-uri sau MP3 playere.

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Si pune cineva botul la prostia asta?

Adaugă comentariu