Închide

Ce vrei să cauți?

Lansarea iPhone 4S la Vodafone? Da, asa se face!

iPhone 4S Vodafone Romania lansare

E greu de spus care va fi destinul Apple in urmatorii ani, in lipsa lui Steve Jobs, dar este clar ca noul iPhone 4S este probabil cel mai fascinant smartphone al momentului.
S-a vazut asta si la lansarea de azi-noapte organizata de Vodafone Romania la Bucuresti, unde, la ora 22.00, la Plaza Romania Mall, se stransesera cam 200 de oameni, desi vremea, cu abia 2-3 grade peste zero, nu te prea imbia sa iesi din casa. Vanzarile au continuat pana spre ora 1 din noapte.
(Foto de la lansare: Cabral, Mihai Ghyca – director comercial Vodafone Romania, Andreea Raicu si Robert Turcescu.)

O lansare de noapte similara a avut loc in paralel si la Cluj, cititi aici un reportaj marca Radu Băzăvan.

De astazi, iPhone 4S se gaseste in toate magazinele Vodafone din tara, la dealerii cu care colaboreaza operatorul, dar si online.

Deocamdata, folosesc un iPhone 4. In zece luni nu am avut probleme cu el, dar cred ca foarte curand voi trece la varianta 4S.
Ma intereseaza pentru ca inregistreaza video full HD (1080p), pentru ca noul chip il face sa se miste foarte repede si, mai ales pentru Siri.
Contrar a ceea ce credeam – cum ca trebuie sa ai accent de nativ british sau american pentru a te intelege cu asistenta virtuala, prietenii care folosesc deja aplicatia mi-au spus ca se descurca foarte bine si cu rostirile mai est-europene (Razvan a facut o demonstratie).
Siri anunta, cred, urmatoarea revolutie in domeniul electronicele de consum: comanda si interactiunea prin voce. Asa cum Apple a scos primul ecran touch cu adevarat functional, e posibil ca prin viitoarele editii Siri sa stabileasca un standard in comanda vocala, standard care va fi preluat apoi de toti cu copy-paste.

Lansarea de aseara a fost completata si de cea mai reusita petrecere a blogosferei din ultima vreme: vreo 70 de bloggeri au raspuns invitatiei Vodafone Romania la o reuniune in Centrul Vechi in cinstea iPhone 4S, cu mult karaoke printre altele.

Fotografii de la lansarea iPhone 4S din Bucuresti
Fotografii de la lansarea iPhone 4S din Cluj

9 comentarii Adaugă comentariu

  1. 🙁
    Da, asa se face! Din pacate…

  2. Salut, parca ai filmat si improvizatiile mele pe hip-hop cu telefonul, nu? As aprecia daca le-as avea si eu pe mail, multumesc 😀

  3. #4 Comentariu nou

    Rezolvam.

  4. #5 Comentariu nou

    Credeam ca titlul entuziast se explica mai jos in descrierea evenimentului de lansare, dar nu am gasit nimic de genul acesta. Cred ca m-a lamurit insa ultimul paragraf. „Da, asa se face” inseamna „da, asa se face, se da la final o petrecere pt bloggeri”? Pentru credibilitatea articolului as fi adaugat ca atat Cosmote cat si Orange au lansat telefonul bla bla bla.

Adaugă comentariu