Închide

Ce vrei să cauți?

Android ajunge si pe televizoare

LG Google TV

Google va face saptamana viitoare un pas important in impunerea pe piata a sistemului sau de operare pentru telefoane mobile si tablete, Android.
Cativa producatori importanti au anuntat ca vor prezenta la CES 2012 primele televizoare de tip Smart (cu conexiune al Internet) care ruleaza Android.

Astfel, LG va prezenta un model 3D de Smart TV cu Google TV , care va fi lansat anul acesta, la inceput doar in Statele Unite (foto).
Datorita unei telecomenzi sofisticate, cam tot ce poti sa faci pe un smartphone sau pe o tableta cu Android, vei putea si pe televizor.
Cautarea pe Google, accesul la retele sociale si la programele TV vor rula simultan.

La modelele actuale de Smart TV, acest multitasking nu este posibil.
Detalii, aici.

7 comentarii Adaugă comentariu

  1. in scurt timp niciun sistem electronic important nu va mai putea supravetui fara Android.

  2. Androidul prinde aripi tot mai mult. Mă bucură să aflu asta 😀

  3. Bine spus „cam tot ce poti sa faci pe un smartphone sau pe o tableta cu Android, vei putea si pe televizor.”. M-as mira un pic sa poti initia apeluri (simple, nu video) prin intermediul televizorului.

  4. Mă întreb cum ar dacă un smartphone Android ar putea funcţiona şi ca telecomandă pentru un astfel de TV… De fapt cred că nici n-ar fi probleme tehnice deosebite (sigur, WiFi, nu infraroşu).

  5. @Mircea aruncă un ochi aici şi o să vezi răspunsul la întrebarea ta http://www.macku.net/2011/11/dupa-2-saptamani-de-galaxy-tab-77.html

Adaugă comentariu