Închide

Ce vrei să cauți?

Microsoft la CES: Orice computer cu Windows 7 va putea face upgrade la Windows 8

Editia 2012 a Consumer Electronics Show (CES), cel mai mare targ de tehnologie din lume, s-a deschis azi-noapte, prin deja traditionalul speech al Microsoft.
Compania din Redmond isi trimite seful suprem la CES – Las Vegas de 15 ani.
Mai intai a fost Bill Gates (care si-a anuntat de altfel retragerea, in 2008, pe aceasta scena), iar in anii din urma rolul a fost preluat de Steve Ballmer.

Stve Ballmer CES 2012

S-ar putea sa fie ultima oara cand Microsoft tine un keynote la CES prin care anunta ce pregateste pentru urmatoarea perioada, probabilitate intarita de un film-retrospectiva care a rulat inainte ca Steve Ballmer, Chief Executive Officer, sa vorbeasca:

Cel mai asteptat subiect a fost fara indoiala Windows 8.
Microsoft a anuntat ca Windows 8 in varianta beta va fi accesibila publicului spre sfarsitul lunii viitoare.
Cand va aparea pe piata varianta comerciala? Steve Ballmer nu a precizat. Insa daca luam in calcul perioada in care Windows 7 a depasit stadiul beta, 9 luni, atunci putem spera sa vedem Windows 8 varianta finala spre sfarsitul acestui an.
Vestea buna adusa de Ballmer la CES este ca orice PC care ruleaza Windows 7 va putea trece prin upgrade la Windows 8. Pana acum s-au vandut in lume jumatate de miliard de licente Windows 7.

Un reportaj in timp real al prezentei Microsoft la CES 2012 puteti urmari pe pagina de Facebook a corporatiei, pe care a fost transmis live si speech-ul lui Steve Ballmer.

Articole populare Ultima luna

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. Nu văd care ar fi diferența dintre oricare variantă precedentă de Windows și aceasta? Nu cumva toate au putut face upgrade la versiunile mai noi?

  2. Victor vrea sa ne spuna, subtil, ca keynote-ul a fost un failure si editia din acest an a CES e complet lipsita de noutati… 😛

Adaugă comentariu