VOYOPortalul video Voyo.ro, apartinand CME (actionarul Pro TV), va putea fi accesat din primavara-vara pe televizoarele inteligente Samsung.
Aplicatia Voyo pe Samsung Smart TV va functiona pe baza de abonament (productii locale premium, seriale TV, sute de filme locale si straine).
De asemenea, Voyo va oferi cu plata per vizionare (transactional VOD) filme de la Hollywood si ale studiourilor independente.
Un abonament Voyo costa acum 3 euro +TVA/luna. Nu este clar daca acest tarif va fi valabil si pe televizoarele Samsung.

”Samsung Electronics Co., Ltd a anunţat parteneriatul cu Central European Media Enterprises Ltd. (CME) prin care aduce serviciile Voyo de tranzacţionare şi abonare pentru vizionarea video pe televizoarele Samsung Smart TV. Telespectatorii vor avea posibilitatea să aleagă dintre sute de titluri, inclusiv filme de succes şi seriale, să urmărească emisiuni locale imediat după difuzare sau episoadele preferate înainte de transmisia lor publică şi chiar să aleagă dintr-o selecţie de evenimente în direct, aşa cum sunt prezentate pe Voyo.

„Suntem încântaţi să aducem serviciile Voyo CME pe televizoarele Samsung Smart TV. Voyo este dovada eforturilor pe care le facem pentru a răspunde nevoilor consumatorilor atunci când vine vorba despre conţinut video de calitate şi servicii localizate”, a declarat Dan Saunders, Director of Content Services, Samsung Electronics Europa.

În 2011, CME a lansat Voyo, un portal video pe bază de abonament şi plată pe numărul de vizionări, în Republica Cehă şi a rulat de atunci în Bulgaria, Croaţia, România, Slovacia şi Slovenia. În 2012, telespectatorii din aceste pieţe vor putea să se bucure de canalele CME difuzate pe teritoriul lor pe Samsung Smart Hub. Prin furnizarea conţinutului pe internet, acest parteneriat va oferi accesul cel mai avantajos spectatorilor pentru a se bucura de cele mai populare programe şi de filmele cele mai bune.

„Voyo este prima platformă online care a oferit atât servicii TV pe bază de abonament, cât şi servicii de televiziune la cerere, care permit utilizatorilor să plătească pe măsură ce vizionează programul, pe toate pieţele CME. Strategia noastră este să creştem numărul de telespectatori prin multiplicarea canalelor de distribuţie şi să depunem eforturi suţinute pentru a oferi publicului cea mai bună experinţă. Un pas către această direcţie îl constituie parteneriatul cu Samsung de a furniza conţinutul care ne plasează pe poziţia de lider pe piaţa TV şi ca un jucă­tor-cheie pe piaţa Internet, în cât mai multe locuinţe din Europa Centrală şi de Est”, a spus Robert Berza, Preşedinte New Media Division în cadrul CME.

Aplicaţia Voyo va fi lansată în trimestrul al doilea în 2012 şi va rula pe teritoriile unde activează CME. ”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close