Cei care poarta ochelari trec uneori iarna prin momente penibile cand se urca in autobuz, intra in restaurant sau in metrou. Brusc, nu mai vad.
Tu le intinzi mana, ei se cauta prin buzunar dupa un servetel.
Sta in legile fizicii ca sticla ochelarilor sa abureasca  cand vii de afara din frig si patrunzi intr-un spatiu incalzit si cu umiditate ridicata.

Compania producatoare de lentile pentru ochelari Essilor a creat o tehnologie care rezolva problema. Lentilele sale, marca OptiFog, nu se mai aburesc datorita tratamentului special.

Cand cumperi lentilele, primesti si un tub cu solutie: pui cate o picatura din aceasta solutie pe fiecare lentila, o intinzi cu o laveta si ochelarii nu se mai aburesc.
Tratamentul este eficient o saptamana si un tub  OptiFog Activator  este de ajuns pentru jumatate de an.
Lentilele Essilor/ OptiFog au sosit si in atelierele de optica din Romania.

cristian china birta  julius constantinescu

Primul blogger care testeaza efectul antiaburire este Julius Constantinescu (foto).

4 Comments

  1. Asta chiar e pentru mine 🙂

  2. de fapt solutia e baza…nu?

  3. Eu țin minte că am cumpărat acum vreo 5 ani niște ochelari care aveau lentilele tratate cu o soluție anti-aburire și chiar funcționa.
    Între timp am trecut la lentile de contact și n-am mai avut problema asta.

  4. […] anti aburire Optifog organizand un eveniment pentru bloggeri. Au fost acolo Alina Constantinescu, Victor Kapra, Daily Cotcodac, Claudiu Ciobanu, Sabina Cornovac, Marius Matache, Ionut Bunescu, Alin Pandaru, […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close