Mi se pare inspirata strategia Philips in Romania: aduce pe piata televizoare de ultima generatie (LED, full HD, de tip Smart ), cu diagonale mai mici si la preturi convenabile.
Ce inseamna preturi convenabil? Philips spune ca inca mai lucreaza la stabilirea acestora, dar promite sa se incadreze in categoria „entry level”.

televizor Philips 32PFL3507H

De luna viitoare, veti gasi in magazinele romanesti noile televizoare Philips din seria 3500.
Diagonale: de la 19” (48 cm) la 42” (107cm), potrivite pentru camere de mai mici dimensiuni (dormitoare, bucatarii, de pilda).

Mi se pare interesant ca televizoarele Philips 3500 permit inregistrarea TV pe un mediu de stocare USB (stick de memorie, hard disk extern) si au tuner digital incorporat, astfel ca unele programe pot fi receptionate si fara abonament la cablu.

televizor Philips 32PFL3507H_5
Philips 3500 se conecteaza la Internet prin cablu, dar si wireless, insa pentru ultima optiune trebuie achizitionat un adaptor separat.
Sunt echipate si cu tehnologie DLNA pentru transferul wireless al fisierelor video si audio de pe alte dispozitive compatibile (smartphone-uri, tablete sau PC-uri).
Televizoarele Philips 3500, fiind de tip Smart vin cu cu un set de aplicatii, de exemplu Youtube.
Cum numarul clipurilor HD urcate pe acest portal este insemnat, acestea pot fi vazute astfel la rezolutie inalta si pe televizor.
Deocamdata, a fost facut anuntul, ramane sa le si vedem.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close