LG_Cloud 01LG a lansat ieri propriul serviciu cloud pentru continut multimedia (muzica, video – inclusiv 3D, foto).
LG Cloud sincronizeaza automat continutul intre smartphone, PC si televizorul utilizatorului.

De pilda, imaginile si inregistrarile video care au fost facute cu smarphone-ul pot fi vazute si transmise pe PC sau televizor aproape instantaneu. Videoclipurile editate pe un PC pot fi incarcate pe LG Cloud pentru o a le viziona in cateva secunde de pe un smartphone.
Spre deosebire de alte servicii cloud, timpul de asteptare este foarte scurt pentru streaming-ul de continut pe un televizor, PC sau pe un smartphone cu Android, fara a fi nevoie ca acesta sa fie descarcat inainte – afirma LG.

Conversia continutului are loc pe server in timp real, nu pe computer, telefon sau televizor.

Serviciul va fi lansat in SUA in luna urmatoare si este deja disponibil in Coreea. Pentru Europa nu a fost comunicata o data precisa.

LG Cloud functioneaza si cu un continut 3D. Inregistrarile video facute cu un smartphone LG 3D pot fi incarcate via 3G sau Wi-Fi pe LG Cloud.

LG Cloud va fi oferit ca un serviciu atat gratuit, cat si platit. Stocarea gratuita si costurile vor fi in functie de piata si vor fi anuntate separat pe masura ce serviciul devine disponibil in tara respectiva.

1 Comment

  1. se pare ca e la moda sa ai propiul cloud.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close