Închide

Ce vrei să cauți?

Sameday Courier – aplicatie de curierat pentru telefoanele cu Android

Compania SameDay Courier spune ca a lansat „prima aplicatie pe mobil din industria serviciilor de curierat din Romania”.
Datorita acesteia, curierul poate fi chemat la orice destinatie, poate fi verificat statusul unei comenzi si poate fi apelat direct call-center-ul companiei.
Aplicatia functioneaza deocamdata doar pe smartphone-urile cu Android si se gaseste  pe Android Market sau pe site-ul companiei printr-un QR Code.

Cum functioneaza:

Get a Courier Now este optiunea care gaseste automat locul unde se afla utilizatorul, fiind necesara doar introducerea numarului cladirii in care se afla acesta si in cateva minute va primi prin SMS intervalul de timp in care va veni curierul.

Sameday Courier (1)Sameday Courier (2)

Tracking este optiunea cu ajutorul careia utilizatorul poate introduce numarul de AWB al expedierii si aplicatia trimite instant statusul comenzii. Cu ajutorul optiunii “My address” pot fi salvate adresele unde utilizatoul solicita cel mai des curierul, iar prin intermediul butonului “Settings” poate fi customizata aplicatia in functie de propriile nevoi.

Optiunea Contact  ofera posibilitatea de a intra in legatura directa cu un reprezentant Sameday Courier prin telefon sau pe e-mail.

Sameday Courier este o companie cu capital romanesc, infiintata in 2007, cu o cifra de afaceri de 1,35 milioane euro in 2011.  Recent, compania a fost partener exclusiv pentru Romania in livrarea biletelor la finala Europa League (20.000 de bucati) si este furnizor oficial al Ambasadei Americii in Romania in livrarea pasapoartelor aplicantilor pentru viza.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Am primit pasaportul prin ei – compania e foarte ok.

Adaugă comentariu