HostwayAceasta oferta  mai este valabila doar pana pe 15 iunie.
Hostway Romania  propune trei planuri de hosting pe servere dedicate, cu preturi cuprinse intre 99 si 349 euro/luna, dupa aplicarea reducerii.
Serverele comandate pana la 15 iunie 2012 vor pastra discountul de 50% pentru toata perioada contractuala.

Serviciul a fost dezvoltat de Hostway Romania, in parteneriat cu HP si Omnilogic si lansat in urma cu aproape 6 luni. Fiecare dintre cele trei planuri include: inchirierea unui server enterprise HP, conexiune internet la viteza 1Gbps, acces prioritar la suport tehnic 24/7 (telefonic si prin email) si colocare in centrul de date Omnilogic, construit la standard Tier-3.

Activarea unui server se realizeaza complet automat si dureaza doar 20 de minute. Procesul de cumparare si cel de activare se vor desfasura in intregime online. Clientii doar aleg serverul potrivit si fac prima plata iar in mai putin de 20 de minute primesc datele de acces la server.

Fondata in 1998, Hostway Corporation este una dintre cele mai mari companii de hosting la nivel global, cu prezenta in 13 tari, 15 data centere, 17 centre operationale si peste 700 angajati. Serviciile includ inregistrare domenii, web hosting, colocare, servere dedicate, hosting SaaS si servesc mai mult de 1,4 milioane de website-uri si peste 600.000 clienti din intreaga lume.

Filiala din Romania a fost lansata in martie 2006 si are clienti ca BRD, Trilulilu, GSP, Antena 1, Cancan, eMAG sau National Geographic Channel.

Pentru mai multe detalii vizitati www.hostway.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close