Închide

Ce vrei să cauți?

Camera foto Nikon COOLPIX S800c cu Android are ce-i trebuie pentru succes pe piata

Noua camera Nikon COOLPIX S800c, lansata ieri in Romania la un pret de 1.800 de lei, face un pas logic: dacă toate smartphone-urile se cred camera foto, de ce nu si-ar aroga si o camera foto dreptul de a se crede smartphone?

Cum traim in civilizatia imaginii, cu milioane de poze si clipuri video pe care omenirea le urca intr-o secunda pe internet si pe retele sociale, cred ca Nikon COOLPIX S800c va avea succes pe piata, mai ales in randul tinerei generatii pentru care nu exista viata fara Facebook, YouTube, Instagram samd.

Nikon COOLPIX S800c este prima camera compacta din lume echipata cu sistem de operare Android (varianta 2.3).

Din fata, Nikon COOLPIX S800c arata ca o camera foto obisnuita, poate un design putin cam old fashion.
Daca o intorci, spatele este aproape identic cu cel al unui smartphone: un ecran tactil (OLED tactil de 8,5 cm) pe care gasesti/poti sa instalezi toate aplicatiile Android, de la Facebook , Twitter si jocuri, pana la cele de ascultat muzica. Nu lipseste, evident, browser-ul:

Nikon COOLPIX S800c

Spre deosebire de un smartphone, Nikon COOLPIX S800c nu primeste SIM, iar apelurile de voce pot fi facute, eventual, doar prin Skype.

Nikon COOLPIX S800c se conecteaza la internet prin Wi-Fi si are modul GPS incorporat.

Fata de un telefon, Nikon COOLPIX S800c are avantajul ca face poze net superioare: vine cu senzor CMOS iluminat din spate de 16MP, zoom 10X si viteza de declansare pana la 8fps. De asemenea, dat fiind imensul numar de aplicatii de pe Google Play, ai posibilitatea sa ti le alegi pe cele preferate, si sa nu fi limitat de sistemul de operare obisnuit instalat pe camere foto.

Aparatul filmeaza Full HD 1080p si ofera moduri speciale de fotografiere, precum HDR sau panorama.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu