Închide

Ce vrei să cauți?

Companii, duceti-va site-ul la doctor: startmobile.ro

Dupa ce si-a optimizat site-ul pentru smartphone, Dormeo a vandut in cateva saptamani aproximativ 100 de saltele prin comenzi venite de pe dispozitive mobile, spune Dan Bulucea,  country manager Google Romania.

Sunt destul de putine companii romanesti care au o varianta decenta de site pentru mobile, desi numarul de accesari a paginilor web corporate de pe smarphone si tablete creste cu rapiditate: plus 400% din 2010 pana in prezent.

 google de ce avem nevoie de un site mobil 1

Andrea Vassalli, Mobile Product Solutions Manager Southern and Eastern Europe, Middle East and Africa Google, a prezentat astazi la Bucuresti serviciul StartMobile.ro care diagnosticheaza site-urile din punct de vedere al accesibilitatii mobile si ofera solutii in acest scop.

Andrea Vassalli Google

StartMobile.ro testeaza orice site din punct de vedere al usability in varianta mobila, prin introducerea adresei URL intr-un „StartMoMetru”:

Google Test site mobil

Explica de ce o companie are nevoie de un site mobil (Daca puteti vedea site-ul dvs. in versiune desktop pe un telefon mobil, nu inseamna neaparat ca acesta este optimizat pentru dispozitivele mobile):

google de ce avem nevoie de un site mobil

Ofera o lista de furnizori de solutii agreati de IAB si ghiduri pentru companii, agentii si publisheri.

Cele mai bune 10 practici pentru site-uri mobile

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu