IKEALED la IKEA. Cum am descoperit in vara becurile LED (dau o lumina placuta, omeneasca, consuma extrem de putin si au durata de viata de 16-20 de ani!), mi-a atras atentia anuntul IKEA: pana in 2016 toate produsele de iluminat pe care le va vinde vor fi LED.
Totodata, IKEA va inlocui milionul de becurile incandescente din magazinele sale cu LED-uri.
Becuri LED se gasesc deja la IKEA. Sunt ceva mai scumpe decat cele clasice, dar merita, va spun din experienta, si se amortizeaza destul de repede prin economiile la curent.
Daca un milion de oameni ar schimba un bec tradițional cu un bec LED, reducerea emisiilor de CO2 ar echivala cu retragerea a 6.700 de masini de pe sosele sau cu plantarea a 17 milioane de copaci pe an

Oracle Academy : Gigantul american Oracle a instruit intr-ale IT-ului un numar impresionat de elevi si studenti din Romania: 95.000 plus 1.900 de profesori in ultimii sase ani.
Dincolo de teorie, Oracle Academy si Oracle Education Foundation au mers in cinci universitati din Romania si i-au ajutat pe 300 de studenti sa afle daca sunt buni sau nu pentru o cariera in IT, in cadrul unor prelegeri cu titlul „Are you job ready?”

Am inteles in sfarsit ce e cu Telefonia HD. Abonatii Orange din Romania si Republica Moldova se pot auzi acum cu mai multa claritate, datorita interconetarii celor doua retele in standard HD Voice.
Ca sa te bucuri de sunet impecabil cand vorbesti la telefon, trebuie ca tu si interlocutorul sa indepliniti doua conditii: sa aveti terminale compatibile HD si 3G functional. Orange afirma ca 85% dintre cei care au trecut pe HD „au observat diferente notabile intre un apel HD si unul standard”.

zongaVodafone a devenit actionar al Zonga by Trilulilu. Dupa o perioada de test, Trilulilu a lansat oficial astazi Zonga, serviciu de muzica online cu peste 16 milioane de melodii ale artistilor romani si internationali, accesibile pe telefonul mobil sau computer.
Clientii Vodafone au, exclusiv, trafic gratuit pe mobil, in aplicatie, si trei luni in care pot testa Zonga, fara niciun cost.
Vodafone a devenit actionar minoritar la Trilulilu Music, odata cu lansarea comerciala a Zonga.

Vorbitori interesanti la Zilele BIZ. Printre speakerii inspirationali de la Zilele Biz (12-16 noiembrie): Mircea Cartarescu, cel mai vandut autor roman, care va vorbi despre Români si Romania, asa cum sunt ei vazuti in scrierile altor autori.
Antropologul Vintila Mihailescu evalueaza ce ne motiveaza si valorile in care credem si care ne definesc ca natiune.
Aneta Bogdan, cel mai reputat specialist în branding din Romania, va capta audienta zilei de Antreprenoriat iar Octavian Bellu, cel mai titrat antrenor roman, va vorbi despre cum sustii performanta in conditii adverse.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close