Vodafone Romania si Discovery Channel cauta cea mai interesanta poveste a unui business de familie autentic romanesc.
Cei care au o afacere de familie pot intra pe pagina de Facebook Discovery Romania si isi pot inscrie povestea, direct in aplicatia “Business de familie”, adica aici https://www.facebook.com/discovery.romania/app_413404662072763.

Business de familie Vodafone Discovery

Povestea castigatoare va fi aleasa prin votul publicului pe Facebook, tot in cadrul aceleiasi aplicatii, in perioada 18 – 23 octombrie.
Marele castigator va fi recompensat printr-o solutie completa de business – un abonament Vodafone Office Complet gratuit, timp de un an de zile – precum si un film documentar de 2 minute, ce va rula pe Discovery Channel in România. In plus, fiecare client Vodafone care isi va inscrie povestea afacerii de familie in aplicatie va beneficia de o reducere la abonamentul Vodafone Business pe o perioada de 3 luni, in limita a 100 euro.

Campania se numeşte “Business de familie” şi este un proiect comun al celor doua companii, ce are la bază programele Discovery despre afaceri de familie precum Motociclete americane, In Alaska, La inaltime .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close