Închide

Ce vrei să cauți?

Altex: 5 milioane euro de Black Friday și afiliere

black_fridayAltex România prevede o creștere de 10 ori a traficului din magazine și de 7 ori a celui online (www.altex.ro, www.mediaglaxy.ro) vineri 23 noiembrie, de Black Friday.

“Ne așteptăm la vânzari care să depășească 5 milioane de euro de Black Friday – spune Dan Ostahie, președinte și CEO Altex. Am pregătit oferte de până la 50% și chiar până la 70% reducere la unele produse.”

Altex apreciză că valoarea medie a facturii de Black Friday  va fi în jur de 2700 lei.

Acum o săptămână, Altex a sărbătorit 20 de ani de la înființarea companiei printr-o promoție aniversara de 20% reducere la toate produsele achizitionate din magazinele ALTEX și de pe www.altex.ro .

Sistem de afliliere cu 3% comision

Grupul a lansat oficial și propriul sistem de afiliere, parte din strategia de a se poziționa ca un retailer multi-channel și de a-și consolida pozitia pe online.

“Credem foarte mult în acest proiect și ne asteptăm ca la finalul primului an să avem aproximativ 5.000 de afiliați înscriși în program”, a declarat Florin David, Ecommerce Manager Altex.

Afiliații vor primi un procent de 3% din valoarea fără TVA a comenzii efectuate de utilizator.
Perioada de comisionare este de 30 de zile din momentul în care utilizatorul a dat click pe un instrument de promovare. Dacă utilizatorul finalizează una sau mai multe comenzi pe site-ul www.altex.ro, atunci afiliatul, pe site-ul căruia s-a facut click, va primi comision din valoarea comenzii.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu