Închide

B2B: Miercuri se deschide BINARY 2012

b2bExpoziția Internațională de Software – BINARY 2012 se deschide oficial miercuri, 7 noiembrie,  ora 10:00, la Biblioteca Națională a României.
(Vineri dimineata, pe 9 noiembrie, ne putem vedea, pentru ca sustin o prezentare de la 10.30).

Printre firmele înscrise cu stand: INTEL, AROBS Transilvania Software, ZITEC, PRODINF Software HyperTalk Systems, ATTOSOFT, SOFTMAGAZIN, Borg Design, Dream Media Star, QBIS, Sage/Deveho, C Solution (plationline.ro), Netopia Mobilpay, APT Resources, Aptus Software, Archibus Solution Center Romania.
Companii care vor susține prezentări în conferințe: Sage/Deveho, QBIS, Zitec, QBS, Avantera, BitSoftware, APT Resource

BINARY (pagina de Facebook), considerat de organizatori drept „singurul eveniment de tip B2B al industriei de profil din România”, se adresează companiilor din toate domeniile de activitate, interesate de cele mai noi și eficiente servicii și solutii software / web pentru afaceri.

Vizitatorilor le este facilitată, prin intermediul aplicației online deMatchmaking, stabilirea unor întâlniri de cate 30 de minute cu reprezentanții companiilor expozante de care sunt interesați.

Programul zilnic al expoziției:

– miercuri, 7 noiembrie, intre 11 – 18

– joi, 8 noimebrie, intre 10 – 18

– vineri, 9 noiembrie, intre 10 – 18

Accesul vizitatorilor este Gratuit si se face pe baza de înscriere pe site-ul Binary.aries.ro și prezentarea cărții de vizita, în ziua evenimentului.

Adaugă comentariu