Bancpost, în colaborare cu ICAP România (Google AdWords Premier Partener pentru IMM-uri), a lansat un proiect prin care 100 de mici întreprinzători care îşi deschid contul şi tranzacţionează cu banca primesc consultanţă gratuită pentru promovarea afacerii proprii prin intermediul Google Adwords.

Pachete Tranzactionale de la Bancpost

Micii întreprinzători care aleg unul din pachetele tranzacţionale Artizan, Maestru sau Expert primesc un cupon gratuit de promovare Google Ad Words în valoare de 275 Euro.

Cuponul cuprinde consultanţă în crearea conceptului şi implementarea campaniei de publicitate, propuneri de cuvinte cheie şi anunţuri, click-uri pe sistemul Google, monitorizare pe durata a 30 de zile a evoluţiei campaniei şi ajustarea acesteia în vederea atingerii obiectivelor în materie de număr de clickuri, număr de afişări şi click-through-rate.

Ana Cernat Bancpost

“Am lansat în 2011 un set de trei pachete tranzacţionale pentru administrarea banilor afacerii micilor întreprinzători.
Interesul celor peste 7500 de clienţi pentru acest tip de produse ne-a permis optimizarea ofertei comerciale.
Răspundem apetitului ridicat al întreprinzătorului român pentru utilizarea internetului şi punem la dispoziţia primilor 100 de întreprinzători care achiziţionează unul dintre aceste pachete, până pe data de 30 noiembrie 2012, o soluţie de marketing Google AdWords potrivită tipului lor de afacere” – spune Ana Cernat, Director Executiv Divizia Întreprinderi Mici şi PFA Bancpost (foto).

„Marketingul este extrem de important, mai ales în această perioadă dificilă, când resursele pe care o companie le poate aloca acestei activităţi sunt la un nivel extrem de scăzut”.
Soluția furnizată de Bancpost şi ICAP România prin intermediul campaniilor Google AdWords face ca numărul întreprinderilor mici şi persoanelor fizice autorizate care încep să cunoască metodele de implementare a marketingului cu rezultate la costuri mici să crească şi să atingă o masă critică.” – Alexandra Predeanu, Director General Adjunct al ICAP România (furnizorul soluţiei de promovare Google AdWords)

 

ICAP România implementează campanii Google AdWords pe piaţa românească începând din luna ianuarie 2011 şi este prima companie care a obţinut statutul de Google AdWords Premier Partener pentru IMM-uri în ianuarie 2012.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close