Închide

Ce vrei să cauți?

Recomandările eMAG pentru Black Friday

BF teaser 2012 print (691x1024)eMAG spune că a investit în ultimele luni peste 200.000 de euro în infrastructura IT și a modificat procedura de comandă pentru produsele din promoțiile de Black Friday de astăzi.

“Ne așteptăm ca încă din primele ore să avem un trafic de circa 700.000 de vizitatori pe site, iar pe întreaga zi să primim până la 2 milioane de vizite” – spune optimist vicepreședintele Radu Apostolescu.

eMAG a comandat și un studiu la Daedalus Millward Brow care relevă că 4,1 milioane de români auziseră de acest eveniment de shopping și așteptau să vadă care vor fi ofertele retailerilor în acest an.

Dintre aceștia, 59,3% și-au manifestat interesul de a cumpăra.

“Dacă ar fi comparăm cu magazinele tradiționale, cel mai mare mall din România e traversat într-o zi extrem de aglomerată de cel mult 100.000 de oameni. Niciun magazin offline nu ar putea să suporte 2 milioane de vizite într-o singură zi, adică traficul estimat pentru ziua de Black Friday la eMAG”, spune Apostolescu.

eMAG a publicat și o listă de recomandări pentru ziua de astăzi:

1. Stai acasă. Comandă online! De Black Friday la eMAG nu se comandă și nu se livrează în showroom. Comenzile vor fi preluate doar online. Astfel, clienții vor putea evita aglomerația iar livrările se vor face rapid din depozitul central. Simplu!

2. Asigură-te că ai cont pe site. Clienții care nu au încă un cont pe eMAG.ro sunt încurajați să își facă unul înainte de Black Friday și să se asigure că au completat integral adresa de livrare și datele personale.

3.  Rămâi logat în cont. Astfel, după ce se va da startul promoțiilor de Black Friday, din două click-uri comanda va putea fi plasată, economisind timp prețios în goana după reduceri.

4.  Așteaptă informațiile despre livrare. Imediat după plasarea comenzii, fiecărui client în parte i se va comunica programarea sa individuală pentru livrarea produselor cumpărate. Toate comenzile de Black Friday vor fi livrate în maxim 7 zile.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu