PRBETA

Maine dupa-amiaza voi fi la Timisoara, unde voi avea un modul de patru ore de traning cu studenti la Comunicare, pe teme de Social Media.

Trainingul este organizat de PRbeta și Romtelecom. Intre 29 octombrie – 8 decembrie 2012 cele doua companii ofera gratuit o serie de workshop-uri de comunicare online, la nivel naţional, in patru centre universitare mari din Romania: Timisoara, Cluj Napoca, Bucuresti si Iasi.

La Timisoara, workshop-urile au inceput deja, iar zilele acestea au fost deschise inscrierile pentru sesiunile din Cluj Napoca si București. Urmeaza Iasiul.

Cei care pot participa
Studentii din ani terminali, atat de la ciclul de licenta, cat si de la masterat.

Cum poti sa te inscrii:
Trebuie sa completezi online formularul destinat inscrierilor din orasul in care vrei sa participi. Detaliile si formularul pentru aplicare le gasesti aici.
Cei inscrisi vor trece printr-un proces de selectie.

Scopul acestor workshop-uri este sa aduca un plus de valoare informatiilor primite de studenti la scoala, pentru ca ei sa ințeleaga cum se face o strategie de comunicare, cum se implementeaza si cum se monitorizeaza rezultatele. De asemenea, workshop-urile vor oferi studenților posibilitatea de a experimenta diverse metode de lucru.
 
Partenerii workshop-urilor PRBeta: Hotel Timișoara, Siemens, Editura All, Hotel City Plaza, Porsche Timisoara, Best Jobs, AIESEC, 24FUN, Kiss FM, Marketing20.ro, Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea Politehnica Timisoara

1 Comment

  1. imi pare rau ca nu mai sunt student ca as fi venit si eu. O initiativa de laudat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close