Închide

Ce vrei să cauți?

Vodafone și-a relansat site-ul. E aerisit

Vodafone Romania și-a relansat astăzi site-ul.
Arată bine, e aerisit, elegant, semn că departamentul online a rezistat tentației de a înghesui o mulțime de elemente, așa cum se întamplă de multe ori cu site-urile consumer ale marilor corporații.
Vodafone Romania New website

Odata cu lansarea site-ului, Vodafone a anunțat că sprijină lotul olimpic de informatică, clasat anul acesta pe primul loc între țările UE.

Vodafone a decis să sprijine, prin servicii, lotul olimpic de informatică. Până la finele anului, fiecare click pe www.vodafone.ro se va transforma într-un MB de trafic de date gratuit, oferit membrilor lotului olimpic de informatică al României.

De asemenea, membrii lotului vor primi, fiecare, un telefon Samsung Galaxy SII, alături de o tableta Samsung Galaxy Tab 2, de 7”. Profesorii coordonatori vor primi câte un smartphone HTC Desire C.

Arhitectura informațională a www.vodafone.ro este, de acum, redusă la un număr maxim de cinci pagini secundare, pentru a facilita accesul utilizatorilor la orice tip de conținut.

Atât în zona dedicată clienților serviciilor de business, cât și pentru utilizatorii individuali, primul ecran aduce mai aproape cele mai frecvent accesate zone din site: Servicii, Asistență Clienti și eShop. De asemenea, aceeași zonă găzduiește și sectiunea de logare în contul MyVodafone.

Secțiunea “Asistență Clienți” a fost refăcută, atât vizual, cât și funcțional. Noi opțiuni sunt acum disponibile utilizatorilor: un motor de căutare dedicat secțiunii, răspunsuri care sunt afișate dinamic, în funcție de relevanță, precum și o secțiune comună, atât pentru informațiile despre servicii cât și pentru cele despre telefoane.

Imediat dupa autentificare, utilizatorii sunt de acum direcționati către pagina personală, unde au o vedere de ansamblu asupra contului, cu detalii despre factura, punctele de fidelitate LP sau, după caz, reîncarcare.

Noua versiune a site-ului este optimizata si pentru tablete.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Structurat mai bine (in sfarsit cu un grid), aerisit. Dar in niciun caz elegant.

Adaugă comentariu