Închide

Ce vrei să cauți?

Vreti sa faceti practica la Orange?

Studentii si masteranzii se pot inscrie pentru sesiunea de practica din iarna aceasta a programului Orange First Step pe www.orange.ro/first-step.

Orange Romania

Ca si pana acum, participantii isi pot alege orasul [conditii 1, vezi mai jos], perioada si departamentul in care vor sa faca practica.

Orange ofera in total peste 170 de locuri de practica, atat in Orange shop, cat si in departamente precum Resurse Umane, Relatii Clienti, Vanzari, Tehnic [conditii 2] si divizia Tehnica pentru grupul France Telecom – Orange, centrul local ce ofera suport si mentenanta pentru aplicatiile clientilor Orange in Europa.
Pe langa componenta practica a programului, studentii si masteranzii selectati vor participa la cursuri si workshopuri pentru dezvoltare profesionala.

Sesiunea de practica va incepe pe 19 noiembrie si va avea loc pe tot parcursul lunii decembrie.

La final, toti absolventii Orange First Step vor primi o diploma de absolvire si o adeverinta de practica pe care o pot folosi la facultate.
In plus, cei mai activi vor primi din partea managerului coordonator o recomandare pentru dezvoltarea lor profesionala.

[1] Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Campulung, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Drobeta – Turnu Severin, Galati, Iasi, Lugoj, Mangalia, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Roman, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vatra Dornei si Zalau.

[2] Doar pentru studentii in an terminal la Facultatea de Telecomunicatii, locuri disponibile in orasele: Craiova, Timisoara, Bacau, Suceava si Galati.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu