Zic important, pentru că dacă veți câștiga concursul veți avea dreptul să folosiți logo-ul Mastercard în orice material de comunicare. (Vedeți mai jos în ce condiții.)
MasterCard a lansat astăzi o nouă competiţie care va descoperi cele mai bune aplicaţii mobile de shopping din nouă ţări din Europa Centrală şi de Est, Rusia şi Turcia: MasterCard Mobile Shopping Application Awards 2013.
pressphoto6

Cele nouă ţări care vor participa la competiţie în 2013 sunt: Cehia, Croaţia, Ungaria, Polonia, Slovacia, Slovenia, România, Rusia şi Turcia.
Premiile MasterCard pentru Aplicaţii mobile de Shopping vor desemna cele mai bune aplicaţii, care permit utilizatorilor să vizualizeze şi, opţional, să achiziţioneze produse sau servicii.
Aplicaţiile mobile deja disponibile în limbile oficiale ale celor 9 ţări unde se desfăşoară concursul pot fi înscrise în competiţie, dacă există măcar pe una dintre aceste platforme: iOs, Android, Windows Phone.

Aplicanţii vor fi evaluaţi şi selectaţi de un juriu internaţional independent, format din experţi  în tehnologie, din ţările participante.
Reprezentantul României în acest juriu este Victor Kapra.

Primele trei aplicaţii din toate cele 9 ţări participante, ca şi primele trei aplicaţii din fiecare piaţă vor primi un trofeu, un certificat, precum şi dreptul de a folosi titulatura şi logo-ul „Câştigător al Premiilor MasterCard pentru Aplicaţii Mobile de Shopping, 2013” în comunicarea lor, pe parcursul întregului an. Câştigătorii vor fi anunţaţi în primul trimestru din 2013.

Bella Stavchansky, Preşedinte al Regiunii HGEM (High Growth European Markets), pentru MasterCard Europe a declarat:

Regiunea HGEM (Zona Pieţelor Cu Creştere Accelerată a MasterCard) este în top în materie de inovaţie şi adopţie a noilor tehnologii. Premiile MasterCard pentru Aplicaţii Mobile de Shopping reprezintă un mod foarte bun de a recunoaşte munca impresionantă care contribuie la simplificarea comerţului pe mobil pentru toată lumea. Mă bucur că în 2013 competiţia va avea loc în nouă ţări – toate active, dar diferite – şi va încuraja proprietarii de aplicaţii să se înscrie în concurs. Acesta oferă informaţii interesante pentru consumatori, ca şi pentru industriile de plăţi şi retail.

Proprietarii de aplicaţii pot intra în competiţia Premiile MasterCard pentru Aplicaţii mobile de Shopping  completând un formular de înregistrare şi trimiţându-l organizatorilor pe email, la adresa mmsaa@localtime.hu, începând cu data de 5 decembrie, până pe 10 ianuarie 2013. Mai multe informaţii, precum şi termenii şi condiţiile complete sunt disponibile pe site-ul competiţiei.

Despre MasterCard

MasterCard (NYSE: MA) este o companie globală de plăţi şi tehnologie. Operează cea mai rapidă reţea de procesare a plăţilor din lume, oferind un liant între consumatori, instituţii financiare, comercianţi, autorităţi şi companii din peste 210 de ţări şi teritorii. Produsele şi soluţiile MasterCard fac activităţile zilnice de comerţ – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanţelor – mai simple, mai sigure şi mai eficiente pentru toată lumea. Aflaţi mai multe informaţii pe site-ul www.mastercard.com, urmăriţi-ne pe Twitter @mastercardnews sau participaţi la discuţiile de pe blogul Cashless Conversations şi înregistraţi-vă pentru cele mai noi ştiri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close