E tare reconfortant să întâlnești oameni liberi.
Cum sunt Mugur Pop și Vivi, care au ales, în loc de niște birouri corporate de sticlă, să-și încropească o fermă de cai, undeva pe un deal de lângă Cluj, în buza pădurii. (V-am mai povestit despre ei.)
Vivi  si Mugur Pop
(Foto de sus: Cristian Șuțu)

Ne-au întâmpinat, ieri după-amiază, cu ceai fierbinte de anason și levănțică, însoțit de o excelentă brânză făcută in house.
SAMSUNG CSC

Prilej ca să se adune instantaneu o parte din menajeria de la fermă, adică un număr impresionat de pisici și cei câțiva câini cu sarcini precise, de la supravegherea turmei de capre și până la alungarea lupilor care dau târcoale grajdurilor.
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
Alexandra Rosu ponei

ferma mugur pop (683x1024)

alissum.blogspot.com

Cum plecasem din București când nu se luminase de ziuă, am ajuns la Oradea rupți de oboseală.  Se simțea un pui de ger (minus 5 grade) și începuse să ningă. Organizatorii #TFB3 trecuseră în program momentul „haideți să vedem cât de deștepți au fost romanii de au inventat băile”. Astfel că am coborât în curtea interioară a hotelului Continental Forum unde pluteau aburi groși și leneși.
E o experiență să mergi desculț prin zăpadă și să plonjezi în apa fierbinte (37 de grade), venită din adâncurile pământului, în piscina termală în aer liber.

Cum Radu nu s-a dovedit un subiect prea potrivit pentru sesiunea foto de la Hotel Continental Forum Oradea…
Radu Bazavan aka groparu.ro
Miruna a avut răbdare până când am reușit oarece focalizare printre aburi:
Miruna Sfia

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, ediția a treia, este un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Hotel Kehlbachwirt, Domeniile Vînju Mare, Hotel Continental Forum Oradea, Opel, Neola și Anagrama.

Hashtag Twitter: #komandament

1 Comment

  1. […] zi să-mi facă nişte poze indoors, dar mie tot cea când încercam să mănânc un covrig sau cea cu poneiul pe care l-am alintat juma de oră la ferma lui Mugur îmi plac mai […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close