La începutul anilor 2000, vizitam cu jind prin capitalele europene magazinele specializate în electronice, întinse pe sute și mii de metri pătrați, în care găseai de toate, de la computere și camere foto și până la râșnițe de cafea sau baterii.

Totuși, România progresa și pe 21 februarie 2004 apărea brandul românesc Media Galaxy sub care se deschidea, la București, primul magazin de electronice de consum pe suprafață mare, după model occidental.
Sloganul ales de Media Galaxy „Cea mai variată gamă de produse” avea acoperire în realitate: în rafturi se găseau mai mult de 30.000 de produse, un adevărat răsfăț pentru orice pasionat de gadgeturi.

Media Galaxy magazin (1)

Astăzi, rețeaua Media Galaxy are 13 magazine în principalele orașe din țară*, iar suprafața totală a acestora este de 35.000 mp.

(Apropo, vineri, 22 februarie, se deschide un nou magazin Media Galaxy la Arad.)

La aniversarea celor nouă ani de existență, mâine 21 februarie, Media Galaxy oferă în toate magazinele sale, inclusiv în cel online www.mediagalaxy.ro, premii pentru toți clienții: o reducere de 20% la toate produsele, sub formă de voucher, care poate fi folosit la achizițiile viitoare.

Media Galaxy magazin (2)

“MediaGalaxy este un brand care vorbește despre tehnologie și care se adreseaza în primul rând pasionaților de gadgeturi și produse high-end, celor care sunt pasionați de toate device-urile care ne ușurează viața și fac posibila conectarea cu cei dragi.
La aniversarea celor 9 ani vrem să mulțumim în primul rând clienților noștri și să-i sărbatorim cu o reducere de 20% la toate produsele, sub forma de voucher, în ziua de 21 februarie”, spune Dan Ostahie, președinte și CEO Altex.

* Astăzi există magazine Media Galaxy în principalele orașe din țară : Brașov, Cluj, Oradea, Timișoara, București, Constanța, Iași, Pitești, Suceava, Târgu Mureș. Rețeaua are o suprafață totală de aproximativ 35.000 mp și în cei 9 ani magazinele MediaGalaxy au avut aproximativ 7 milioane de clienți.
Printre cele mai vândute categorii de produse se numără televizoarele, laptopurile și electrocasnicele. În cursul celor 9 ani de existență, magazinele MediaGalaxy au fost vizitate de aproximativ 21 de milioane de români, aproape cât populația României.
Media Galaxy este un brand din portofoliul Altex Romania care cuprinde o rețea națională de 95 de magazine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close