Închide

Ce vrei să cauți?

Unde s-au strâmbat alții, a zâmbit ambasadorul Austriei

(De ce PR-ul și marketingul, așa cum se fac astăzi în România, sunt depășite, în unele cazuri, de realitate.)

Aseară, la Grand Hotel Continental, avut loc vernisajul expoziției de fotografii realizate de bloggeri în cadrul TFB 3 – Niedernsill, un eveniment Foto Union.
Oaspeții surpriză au fost Excelențele lor, ambasadorul Austriei la București, domnul Michael Schwarzinger, și soția acestuia, doamna Rosemaria Schwarzinger.
Michael Schwarzinger,Rosemaria Schwarzinger, Austrain Embassy Bucharest
Cordiali, ne-au intrebat despre proiectul TFB3, au făcut fotografii, au privit fotografii. Au plecat încântați, și nu ca semn de politețe.
Puteți vedea fotografiile expuse aici.

Bloggerii și organizatorii mulțumesc călduros următorilor producători de camere foto: Nikon, Canon, Olympus, Sony – pentru sprijinul acordat.

Ne-a amuzat trimisul unei firme de PR (cu un brand de camere foto în portofoliu)  care s-a strecurat în expoziție, cu paltonul pe el, probabil să constate dacă Foto Union chiar a reușit un eveniment.
Trist…

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, ediția a treia, a fost un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Hotel Kehlbachwirt, Domeniile Vînju Mare, Hotel Continental Forum Oradea, Opel, Neola și Anagrama.

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. nu, trimisul ala venise la mine sa ii dau eu ceva. intamplator l-am adus sa vada pozele.

    si da s-a uitat dupa marca lui

Adaugă comentariu