Vodafone logoRețeaua Vodafone România a fost certificată de auditorul p3 communications pentru „cel mai bun acces la paginile de Internet” și €„cea mai stabilă conexiune de navigare pe Internet”, de pe smartphone, dintre toate rețelele GSM/UMTS din România

Conform auditorului, rețeaua Vodafone România a înregistrat cea mai mare viteză de transfer de date, atât pentru smartphone, cât și pentru modem-urile Mobile Broadband.
Testul a fost făcut între 6 noiembrie și 15 decembrie 2012, în 19 orașe, în condiții mobile și statice.

Detalii: Vodafone certificare p3 ro-1.

2 Comments

  1. (…)
    Cand treci pe deasupra unei statii de metrou, moare semnalul si revine si iar moare si revine. Stai pe loc in statie de 104, time out. Vrei sa faci un check in Facebook, incarca si incarca si sta de esti plecat deja cand termina.

    Toate astea in Bucuresti.

  2. La metrou e si mai misto. Sunt cateva zone unde pentru 2G ai sau nu o linuita la semnal( ex: intre P-ta Munci si Dristor, pe la Semanatoarea, Intre Victorie si Gara).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close