A stârnit numeroase critici, unele vehemente, din cauză că propune imaginea soțului imbecilizat, pe care numai un kit de transformat televizoarele clasice în unele smart  l-ar putea aduce pe calea cea bună (e doar un vis, se va dovedi la final).

Unele voci spun că Samsung a făcut o tâmpenie cu acest clip „sexist”, pentru că își jignește tocmai baza substanțială de clienți.

Samsung a refuzat să comenteze; stă și numără vizionările, care au trecut de 10 milioane pe Youtube în zece zile, ceea ce îl transformă într-un viral.
Like-urile și dislike-urile sunt în număr aproape egal:

5 Comments

 1. Mie nu-mi place ca-I prea gretos dar jignitor nu mi se pare. Oricum, l-am vazut a o data dar cam atat. Nu-I ceva memorabil ce sa te faca sa-l revezi.

 2. Oribil. E ca generalizarea aia cu toti barbatii sunt porci. Adica pe bune daca ai un astfel de om langa tine, ori il iubesti la nebunie ori esti proasta. Scuze dar nuuu

 3. Daca nici nu mai putem savura o parodie si ne prefacem jigniti si indignati de fiecare silaba si fiecare gest…
  Din punctul meu de vedere e jignitor pentru cei ce se recunosc in individul prezentat.
  Toti cunoastem bancurile cu politisti, cu blonde, cu scotieni, cu betivi, etc si totusi vad ca desi ne amuzam, nimeni nu considera de exemplu ca toti scotienii sunt zgarciti, sau irlandezi betivi sau politistii prosti, sau betivii amuzanti, etc…

 4. Mie realizarea mi se pare bună, doar că nu mă face să vreau să cumpăr aşa ceva.

  De fapt, deşi îmi spune „Find out what an evolution kit can do for your Samsung Smart TV”, nu am dat click, că nu m-a convins reclama.

 5. Bună! Transmite mesajul potrivit

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close