Închide

Ce vrei să cauți?

Cât de mult a evoluat televizorul. Panasonic Smart VIERA. Concurs (1)

Apeși butonul de voice recognition de pe telecomandă, rostești „My Home Screen”,  camera video a televizorului te caută pentru a-ți recunoaște fața și pe ecran îți apar aplicațiile și widgeturile preferate. O tehnologie Panasonic Smart VIERA care a ajuns deja și în magazinele noastre.

De la stadiul de simplă cutie cu ecran în fața căreia oamenii au stat inerți în ultimii zeci de ani, televizorul devine încet-încet cel mai evoluat și inteligent obiect electronic din casă, centrul relaxării digitale și al consumului de informație personalizată.

Conectarea la Internet a televizorului nu mai este un lucru ieșit din comun și, dincolo de programele TV obișnuite, smart TV-ul oferă toată informația multimedia de pe web cu care ne-a obișnuit computerul.

Numai că spre deosebire de computer – care este utilizat în majoritatea cazurilor de către o singură persoană, televizorul de tip smart  este folosit de întreaga familie, fiecare membru având propriile preferințe.

Care ar fi rezolvarea pentru ca smart TV-ul să ofere fiecăruia exact ce își dorește?
Noile Panasonic Smart VIERA, model 2013, vin cu o rezolvare hi-tech.

Televizorul care te recunoaște după față. My Home Screen

Camera video cu care vin modelele de top Panasonic Smart VIERA 2013 beneficiază de un soft  voice+face recognition care identifică automat utilizatorul aflat în fața televizorului și îi deschide pe ecran conținutul multimedia preferat.

Practic, televizorul Panasonic te recunoaște după elementele biometrice ale feței și îți afișează pe ecran aplicațiile web, widget-urile, link-urile către canalele TV preferate, pe care le-ai ales înainte.
Așa cum fiecare dintre noi am plasat pe ecranul computerului personal link-uri către aplicațiile favorite, tot așa putem să ne personalizăm ecranul televizorului Panasonic Smart VIERA, datorită funcției My Home Screen.
My Home Screen creează astfel un portal personalizat pentru fiecare membru al familiei, portal pe care pot fi plasate până la unsprezece aplicaţii favorite, widget-uri şi servicii, toate în acelaşi loc.

Sistemul My Home Screen permite alegerea dintre trei teme de afişare prestabilite – TV Home Screen, Lifestyle Screen, Info Screen – fiecare evidenţiind conţinutul şi aplicaţiile cele mai relevante pentru tema respectivă.

Panasonic My Home Screen 2

Alternativ, utilizatorul poate crea o temă personalizată şi o poate completa cu aplicaţiile şi widget-urile preferate.

Concurs. Premiu: Un televizor Panasonic Smart VIERA cu diagonala de 119 cm

Panasonic România a lansat un concurs pe Facebook care are ca premiu un televizor 3D Smart VIERA TX-P42ST60E  dotat cu cele mai noi tehnologii Panasonic,  plus o pereche de ochelari 3D și un stilou digital.

Pentru a participa la concurs, intră pe pagina www.facebook.com/PanasonicRomania, accesează aplicaţia Smart VIERA şi creează-ți  propriul Ecran personalizat (e foarte simplu, îți ia 3 minute maximum).

Data limită: 30 iunie.
Fiecare participant se poate înscrie de trei ori pe zi, astfel crescând șansele de a câștiga televizorul prin tragere la sorți.

Și un clip de un minut cu demonstrația nivelului la care au ajuns televizoarele Panasonic Smart VIERA 2013:

Va urma.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Of, tehnologia asta a pătruns în toate colțurile lumii și domeniilor, nici TV-urile nu le-a scăpat. Totuși cred că la TV-uri deja devin inutile internetul și toate funcțiile astea șmecheroase. Cam cât de greu poate fi să apeși pe un buton al telecomenzii ca să schimbi canalul până îl găsești pe cel preferat? Iar internet… nu e suficient că îl avem cam peste tot? Pe telefoane, aparatul foto, tablete, laptop-uri, ba chiar și la ceas! O să ajungă să facă și pandantive cu conexiune Wi-Fi. Cred că ce-i prea mult, e prea mult, eu n-aș investi în așa ceva chiar dacă-s pasionată de tehnologie 🙂 Ah, și sigur, asta nu înseamnă că ce aduce Panasonic n-o să aibă succes

Adaugă comentariu