PR WEB revista BIZ

Răspunsul, bazat pe o laborioasă cercetare de piață, îl vom afla miercuri, 5 iunie, după-amiază, la evenimentul „PR and the WEB” organizat de revista BIZ.

În prima parte, vor avea loc discuții pe teme ca: Portret de PR de generație nouă; PR-ul și-a neglijat reputația. Cum o reparăm?; Kit de supraviețuire în PR;  Management strategic în comunicare. Provocările digitalului; Client vs Agenție. Care este secretul unei relații pe termen lung?
Dintre speakeri: Monica Jitariuc, Managing Partner, The Practice; Dana Dobrescu, Communications Manager, Unilever South Central Europe; Cristina Popescu, Director de Comunicare Corporativa SEE, Danone; Paul Kasprovschi, Senior Consultant, Graffiti PR.

În a doua parte, va fi lansat studiul „Topul Agențiilor de PR” – realizat de  Biz si Unlock Market Research – care ia în calcul atât indicatori de business, cât și indicatori calitativi, relevanți în percepția celor care beneficiază de serviciile agențiilor de PR.
Vor fi de asemenea  premii oferite de revista BIZ Cea mai competentă agenție de PR; Cea mai invitată agenție de PR  la pitch-uri; Cea mai premiată agenție; Cea mai cunoscută agenție de PR; Agenția cu cei mai multi clienți câștigați în 2012;Cel mai cunoscut profesionist în PR.

Mai multe detalii despre programul evenimentului și despre condițiile de participare, pe www.bizforum.ro/prandtheweb/program/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close