hipmenu

O echipă de dezvoltatori clujeni, coordonată de compania Cloud Treats din Silicon Valley, a lansat aplicația mobilă HipMenu, un ghid al restaurantelor din capitala Ardealului, care permite și comenzi online via smartphone.
Aplicația conține meniurile unor restaurante din Cluj.

hipmenu

Câteva avantaje ale HipMenu:

 • Fotografii foarte bune, profesionale, ale preparatelor
 • Posibilitatea de a alege mărimea porției
 • Prețuri afișate clar
 • Crearea unui profil personal (un client fidel al unui restaurant este mai bine tratat decât unul fără istoric)
 • Integrarea cu rețelele sociale (Facebook, Twitter, Google+), ceea ce e un avantaj pentru promovarea restaurantelor bune
 • Indicații despre restaurantele aflate în apropiere pe bază de localizare
 • Îți permite să faci în avans, pe telefon, o listă cu feluri de mâncare, astfel încât să știi exact ce vrei să comanzi când te așezi la masă

Aplicaţia, în fază beta, poate fi descărcată gratuit de pe AppStore sau Google Play. Deocamdată, funcționează doar pentru Cluj dar probabil va fi extinsă și în alte orașe mari.
PS: Clujenii sunt invitați să facă un review aplicației.

2 Comments

 1. asta îmi aduce aminte de o inițiativă de acest gen a unui restaurant din San Francisco, mi se pare, care a oferit 50% discount celor care făceau poze cu telefonul și le puneau pe instragram.

  astfel, au reușit să aibă niște meniuri cu poze foarte reușite la un cost mult mai mic decât dacă ar fi plătit un fotograf profesionist + promovare la greu.

  felicitări pentru inițiativă și multă baftă la scalare!

 2. @Gabi Udrescu: Da, una dintre soluțiile verificate pentru succes in online este sa-i pui pe consumatori la treabă. Dacă te pricepi, o fac cu placere si for free.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close