Închide

Ce vrei să cauți?

Selecția Anne-Marie de virale Youtube: Capre, lămâi şi accente

Televiziunile comerciale japoneze au refuzat să difuzeze o reclamă Panasonic pentru că promova televizoare smart pe care poți urmări inclusiv Youtube, datorită conexiunii la Internet.
Televiziunile se simt în pericol: investesc bani serioși în producție, dar tinerii preferă adesea să consume clipuri video de pe net create de ei înșiși. Unele sunt de-a dreptul stupide, altele istețe, dar oricum ar fi, se pliază perfect pe gusturile tinerei generații.

Și săptămâna aceasta, blogărița Anne-Marie vine cu o selecție de clipuri care s-au viralizat pe Youtube, unele mai vechi – pe care s-ar putea să nu le știți, altele mai noi:

„Hei, bine te-am regăsit!
Iată selecția:

  • Dacă ai fost plecat într-o misiune şi n-ai avut acces la Internet în ultimele trei luni, sigur nu a ajuns la tine sindromul caprelor – GOAT REMIX. O selecţie de 9 minute cu nebunia virală (12,7 milioane de vizualizări) cu capre care întrerup videoclipuri cunoscute:

Vă garantez că nu apucaţi să vă bâţâiţi până să vă întrerupă o căpriţă din asta năstruşnică: YEAH! (6 secunde – 3 milioane de vizualizări) People love animals, huh? 🙂

  • Tipul ăsta nu face mare lucru. Scuipă lămâi. De fiecare dată când vede una sau aude cuvinte precum lămâie, citrice sau orice are legătură cu asta. Vreo 4 milioane de vizualizări (acuşica) are şi dumnealui, deși e nițel cam grețos:

  • Pe Youtube apar și diverse „seriale” de succes, create de oameni din toată lumea pe o temă dată (Tag), temă care pornește de nu se știe unde și ajunge o leapșă online

.Unul dintre cele mai cunoscute tag-uri este „Accent Tag”. Youtuberi din diverse părţi ale lumii, cu accente diferite, înregistrează clipuri perechi-perechi și iată un rezultat cu 3,4 milioane de vizualizări:

Tag Accent a ajuns un curent de creație pe Youtube: o simplă căutare pe acest termen returnează peste 360.000 de rezultate!

  • Bonus – dacă aveţi de gând să bateţi Anglia la pas, poate că v-ar ajuta să şi înţelegeţi ceva din ce zic localnicii, de pildă scoțienii 🙂

Zoella şi Marcus Butler vă demonstrează 17 accente diferite (1,5 milioane de vizualizări):

Ne citim din nou curând, promit să găsesc cele mai interesante clipuri pentru voi.
Până atunci, nu uitaţi, eu sunt Anne-Marie (MsAnneGreen pe Youtube) şi încerc, în fiecare marți, să vă răpesc trei minute din viaţă! Byyye!”

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu