22 de secunde are acest clip video de pe Youtube.
Devenit viral (19.697.538 de vizualizări în 20 de zile), a fost preluat copios de media (CNN, Gizmodo, Huffington Post, ABC News, CBS News etc) și prezintă o fetiță de doi ani purtând un costum de Halloween dotat cu leduri.

Tatăl său a avut ideea acestor costume (în diverse variante, inclusiv pentru adulți și pet-uri) și, pentru a trece la producția de masă, a plasat ideea pe kickstarter.com, platforma care adună finanțări pentru diverse proiecte.

A strâns deja peste 7.500 de dolari, dintr-un necesar estimat la 15.000 de dolari.
Cum pe kickstarter sunt mii de idei, el a reușit să atragă atenția, să iasă din rând și să adune acești bani de la donatori datorită acestui clip video realizat foarte simplu cu telefonul mobil.

Ideea contează! Și mai contează informația transmisă prin mijloace vizuale, așa cum spuneam aici. (Cine ar fi stat să citească un dosar al costumului cu leduri întins pe mai multe pagini? Puțini!)

(Dintr-un tutorial scris pentru comunitatea tinerilor inventatori Smart Nation by UPC în care am mai prezentat și alte clipuri virale: prima conferință Social Media între cosmonauții de pe Stația Spațială Internațională și Pământ, roboții cubici care se asamblează singuri sau telefonul modular.)

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close