Închide

Ce vrei să cauți?

O aplicație bună dacă schiezi în România: Salvamont de la Vodafone

Salvamont Vodafone 2În februarie, am vizitat un dispecerat Salvamont de pe Valea Prahovei.
Salvamontiștii puteau vedea pe o hartă electronică poziția turiștilor care aveau instalată pe smartphone-uri aplicația Salvamont de la Vodafone (evident, numai dacă era activată de utilizator la plecare pe traseu).
În caz de pericol, îl localizau foarte ușor.
Numai cine nu a hălăiduit prin munți nu știe cât de repede se schimbă vremea sau cât de ușor alunecă piciorul pe stâncă și să ajungi să ai nevoie de ajutor.
Datorită aplicației Salvamont, ești găsit rapid și șansele să ajungi cu bine jos cresc.

Din această iarnă, aplicația Salvamont by Vodafone ne oferă și informații în timp real despre 130 de pârtii de schi dn România, în timp real: grosimea stratului de zăpadă, condițiile zilnice de schi, hărțile munților și detalii despre fiecare pârtie (lungimea pârtiilor, diferența de nivel, gradul de dificultate, programul de funcționare, mijloacele de transport disponibile pe pârtie, nocturnă și tunurile de zăpadă artificială.)

Cu sprijinul Jurnalului Național, pasionații de schi pot vedea, în direct, prin intermediul aplicației, imagini de pe pârtie. De asemenea, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) furnizează, în aplicație, informații în timp real despre starea vremii și condițiile atmosferice.

Pentru a putea alege din timp pârtiile de schi, clienții pot activa funcția de notificări zilnice automate, tip “push”, prin care primesc informații despre pârtiile preferate, în fiecare dimineață.
Atât traficul de date realizat prin intermediul aplicației, cat și conținutul, sunt gratuite pentru utilizatorii serviciilor Vodafone.

Salvamont VodafoneAplicația Salvamont a depășit 25.000 de descărcări, în primele 10 luni de la lansare, iar serviciul mobil are, lunar,  20.000 de vizitatori unici. Aplicația, compatibilă cu smartphone-urile Android și iOS, va fi disponibilă în curând și pentru terminalele Windows Phone.

Vodafone România este partener oficial al Asociației Montane a Salvatorilor Montani din România din 2004, parteneriat desfașurat sub umbrela programului „Parteneriat pentru viață”, program ce susține proiecte pentru salvarea de vieți omenești, aflate în situații de urgentă. Prin intermediul acestuia, Vodafone sprijină serviciile naționale de urgentă SMURD, Salvamont și Salvamar.

Din 2004 și până în prezent, Vodafone a sprijinit Asociația Națională a Salvatorilor Montani din România cu 290.000 euro.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu