Britanicul Chris Lake de la Econsultancy are mai mult de zece ani de experiență în producția de conținut pentru promovarea produselor și serviciilor.
El a venit cu o idee inspirată: să sistematizeze, într-o formă grafică simplă și familiară (Tabloul periodic al elementelor chimice creat de Mendeleev – predat în școala generală), punctele pe care trebuie să le verifice o companie atunci când produce conținut – articole, statusuri, clipuri video, tweet-uri etc, pentru a avea succes  în promovare și a nu risipi banii.

Mi se pare util, pentru că deși există mii de cărți în domeniu, e greu să aplici tot ce ai citit când lucrezi sub presiune.

Tabloul elementelor periodice ale Content Marketingului arată așa:

The Periodic Table of Content Marketing, by Chris Lake.

The Periodic Table of Content Marketing

(L-am luat cu embed. Dacă textul este neclar și după ce ai dat click, o soluție poate fi să-l salvezi în computer și să-l mărești apoi. Pentru orice eventualitate încercați și acest link.).
În esență, avem șapte pași pentru a obține rezultate bune:

Content Marketing  seven steps

Într-o lume corporate suprasolicitată și care mai funcționează uneori pe principiul „hai să facem și noi ceva pe online”, acest grafic limpezește mințile și e util atât departamentelor de marketing/comunicare cât și executivilor care aprobă planurile de promovare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close