Închide

Ce vrei să cauți?

Radu Georgescu intră în afacerea Bitcoin prin Coinzone

Din câte știu, Radu Georgescu ( „românul carea a vândut un antivirus către Microsoft” – cum a fost cunoscut multă vreme) nu prea a eșuat până acum în vreo afacere importantă a sa.

Mi-a atras atenția, recent, un foarte documentat post de pe blogul său, referitor la Bitcoin, controversata monedă virtuală.
Explicația acelui post a venit astăzi:

„Radu Georgescu, founding partner la GECAD Group, devine Chairman of the Board al companiei Coinzone. Coinzone propune un nou payment gateway global pentru Bitcoin și monede virtuale cu localizare pentru Europa și tările emergente. Compania are operațiuni în Statele Unite și Europa, dar și o puternică prezență în România prin departamentul său de dezvoltare.”

radu georgescu

Când am călătorit în Africa acum 15 ani, cei mai mulți oameni nu aveau linii telefonice.
În loc să instaleze linii de telefonie fixă peste tot, aceste țări au trecut direct la telefonia mobilă. Drept rezultat, în țările din Africa și în alte piețe emergente inovații precum plățile mobile s-au dezvoltat mult mai rapid.

Monedele virtuale și, în particular, Bitcoin, oferă modalități noi de plată sau transfer de bani prin telefon mobil sau computer. Datorită faptului că nu intersectează sistemele tradiționale de plată, aceste soluții sunt ușor de utilizat, nu au granițe și sunt accesibile tuturor. Suntem bucuroși să fim implicați în dezvoltarea acestor tehnologii pe care le considerăm mai inovatoare și mai moderne decât cele mai multe produse bancare utilizate în prezent”, explică  Manuel Heilmann, Coinzone CEO și co-founder.

„Recent, Coinzone a anunțat lansarea website-ului pentru noua platformă de plată destinată monedelor virtuale, care precede lansarea oficială a noului payment gateway pentru Bitcoin. Cei interesați pot regăsi mai multe detalii despre Coinzone și pot aplica pentru participarea la lansarea privată a versiunii beta pe website-ul  www.coinzone.com.

Echipa Coinzone a lucrat îndeaproape cu unii dintre cei mai buni consultanți din lume pentru a realiza o soluție perfect compatibilă cu diverse piețe de pe glob. Obiectivul este de a pune la punct o platformă cât mai potrivită cu reglementările aflate în vigoare și care va servi ca soluție pe termen lung pentru plățile prin monede virtuale.

Manuel Heilmann, Coinzone CEO și co-founder explică de ce compania este atât de pasionată în a sprijini clienți din întreaga lume pentru a efectua plăți: “Bitcoin va schimba fundamental modul în care oamenii efectuează plățile în piețe unde sistemele tradiționale de plată sunt mai puțin dezvoltate. Deseori, firmele mici și mijlocii din Europa și din țările emergente au cerințe speciale. Obiectivul nostru este de a răspunde acestor cerințe specifice, dincolo de simpla procesare a plăților”.

Manuel Heilmann are o experiență internațională vastă în eCommerce, activând în acest domeniu în ultimii 13 ani. Înainte de Coinzone, Manuel Heilmann a fost Vicepresedinte și General Manager în cadrul diviziei MyCommerce a companiei Digital River. Printre co-fondatorii Coinzone se află Radu Georgescu, care este și Chairman of the Board și Diwaker Singh, de asemenea Member of the Board, ambii cu zeci de ani de experiență în eCommerce, software și companii de plăți.“

Vedem…

Articole populare Ultima luna

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. aici e o problema. raoprtul dolar/eup vs bitcopin. se vor vinde produse f scumpe…

 2. Si mie mi s-a parut ciudat art ala pe blogul lui, dar am zis ca toti mai gresim din cand in cand. 🙂

 3. Buna ziua!

  Noi, Asociatia Parinti pentru Copii, credem ca un text scris de dumneavostra de 1 iunie sub titlul ” Scrisoare catre mine, copilul “, ar putea imbunatati viata multor copii din Romania. Regasirea emotiei copilariei retraita de fiecare dintre noi prin lectura textelor scrise de dumneavostra alaturi de alte personalitati din Romania la care am apelat, ar putea fi cheia unei noi abordari, atat la nivel personal, cat si institutional, a problemelor reale cu care copiii din societatea moderna se confrunta.

  Ceea ce va rugam este sa acceptati provocarea si sa ne trimiteti pe adresa de e-mail : scrisoricatreminecopilul@gmail.com un text semnat de dumneavostra cu tema ” Scrisoare catre mine, copilul “

  Textul dumneavastra, alaturi de alte texte scrise de nume respectabile din Romania, precum si de voluntari mai putin cunoscuti, dar la fel de dornici sa participe la cauza noastra, va fi publicat in revistele de nisa cu care vom colabora, pe blogurile colaboratorilor nostri care trateaza teme similare, iar, la final, vor face obiectul unui volum ce va fi publicat, pe baza unei colaborari cu una din editurile de profil, sub titlul ” Scrisori catre mine, copilul ” .

  Va multumim pentru amabilitatea cu care ne acordati atentie , asteptam in timp util textul dumneavostra cu tema ” Scrisoare catre mine, copilul ” pe adresa de e-mail :scrisoricatreminecopilul@gmail.com

  Cu stima, Asociatia Parinti Pentru Copii

  https://scrisoricatreminecopilul.wordpress.com

  La acest proiect pot participa atat persoanele invitate, cat si alte persoane care vor sa ni se alature fara o invitatie speciala in acest sens, dar care cred ca au puterea de a accepta provocarea de a scrie sincer catre cel care a fost odata, copilul.

  Pe masura ce vom primi textele dumneavoastra pe adresa de e-mail:scrisoricatreminecopilul@gmail.com, odata cu publicarea in revistele si blogurile de specialitate vom adauga pe acest blog o parte din textele ce vor sta la baza volumului:” Scrisori catre mine, copilul “

Adaugă comentariu