Îndrepți telefonul spre site-ul www.controlyourbank.ro, scanezi un QR cod, și te joci precum Gulliver cu angajații UniCredit Țiriac Bank:

Aceast „joc” interactiv – “Controlează-ți banca de pe telefonul mobil”, dezvoltat împreună cu MRM Worldwide Romania, agenția de digital a McCann WorldGroup România, promovează neconvențional, creativ și distractiv noua versiune a aplicației Mobile B@nking a UniCredit Țiriac Bank, lansată în această dimineață.

Mesajul campaniei: așa cum utilizatorul jocului interactiv dirijează după bunul plac reacțiile angajaților din sucursala digitală, clientului îi este acum foarte simplu să gestioneze singur operațiunile bancare, oricând și de oriunde, doar cu ajutorul telefonului mobil.

Deși acum pare un lucru destul de neobișnuit pentru foarte mulți români, telefonul mobil va deveni, încetul cu încetul, nu numai portofel electronic pentru diverse plăți, dar și un „ghișeu” bancar pe care îl vom folosi din ce în ce mai des.

Unicredit Țiriac Bank Mobile B@nkingCe aduce nou aplicația actualizată Mobile B@nking a UniCredit Țiriac Bank
– Plata utilităților (Vodafone, Orange, Romtelecom, RDS&RCS, GDF Suez, Enel Muntenia) direct de pe telefonul mobil
– Posibilitatea de a efectua plăți rapide
– Transferuri ­și schimburi valutare între conturile proprii deschise la UniCredit Țiriac Bank
– Constituirea de depozite la termen
– Solicitarea unor produse bancare, cum ar fi cardul de credit sau acordarea unui credit
– Salvarea ­șabloanelor de plăți ­și sincronizare cu cele existente deja în Online B@nking, memorarea beneficiarilor, vizualizarea acestora din Online B@nking ­și posibilitatea de căutare după denumire
– Informații despre conturile ­și cardurile pe care le deții emise de UniCredit Țiriac Bank
– Harta rețelei UniCredit Țiriac Bank de ATM-uri și sucursale

Noile opțiuni se adaugă funcționalităților deja existente în prima versiune a aplicației de Mobile B@nking, lansată de UniCredit Țiriac Bank în septembrie 2012.

Aplicația mobilă este valabilă pentru Android și iOS, cele mai folosite sisteme de operare pentru acest tip de aplicații.

Cu toate că utilizarea de pe alte tipuri de device-uri s-a dovedit mult mai redusă, UniCredit Țiriac Bank pregătește update-uri  ale aplicației și pentru sistemele Java și BlackBerry (de exemplu, plăți de utilități). Versiunea standard pentru Java și BlackBerry este în continuare disponibilă.

“Ne propunem să dezvoltăm, pentru clienții noștri, cele mai bune servicii bancare la distanță. Am îmbunătățit gradual solutia de Mobile B@nking, pentru a se plia pe nevoile utilizatorilor și pentru a le oferi acestora controlul asupra relației cu banca oriunde s-ar afla”, a explicat Petrișor Costin, director Segmente și Produse Retail, UniCredit Țiriac Bank.

Acces securizat

Accesul la aplicația Mobile B@nking se face prin cod PIN cu 8 cifre.
Dacă utilizatorul uită să se deconecteze, aplicația se închide automat după două minute de inactivitate.
Transmiterea informațiilor se face criptat, utilizând protocolul securizat SSL 128 biți.

Token-ul mobil
O altă noutate (care se poate accesa tot din kit-ul de Mobile B@nking) este aplicația Mobile Token. Este un soft, accesibil pe telefonul mobil, care înlocuiește dispozitivul fizic digipass, folosit pentru a genera coduri de securitate necesare accesului în platforma Online B@nking sau semnării plăților inițiate în aceasta.
Utilizatorul nu va mai avea astfel nevoie și nici grija unui dispozitiv separat pentru a accesa Online B@nking de pe desktop sau laptop, ci va putea folosi tot telefonul mobil.
În acest moment, aplicația Mobile Token este disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS, dar va fi la rândul său disponibilă și pentru Java și BlackBerry.

Avantajele Mobile B@nking și Online B@nking
Aplicațiile de Mobile B@nking și Online B@nking îi permit utilizatorului să își controleze relația cu banca de la distanță și să cheltuiască mai puțin decât în sucursală. Pentru tranzacțiile în lei, clientul plătește jumătate din tariful pentru operațiuni interbancare (între UniCredit Țiriac și o altă bancă) efectuate la casierie, iar cele intrabancare (între conturi deschise tot la UniCredit Țiriac Bank) sunt gratuite. Orele limită de procesare a plăților sunt extinse față de casierie, respectiv cu până la 3 ore mai mult față de aceasta.

2 Comments

  1. Pare a fi utila aplicatia, sper sa fie si safe. Excelent clip !

  2. Lipseste posibilitatea de a modifica sau sterge o plata pe care ai gresit-o , aflata la plati in asteptare.Ar putea fi introdusa aceasta optiune astfel sa poti modifica sau sterge o plata aflata in asteptare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close