GPeC

Nu cu mulți ani în urmă, mi se părea uimitor ce îmi povestea un prieten român din Statele Unite.
Fiind foarte ocupat cu serviciul, comanda online lapte, legume și fructe, care îi soseau seara acasă, iar el scutea altfel timp prețios.

Acest lucru devine posibil acum și în România.
Magazinele online vând acum cam toată gama de produse, de la haine și electronice și până la flori și mâncare pentru pisici.

Nu toate au însă servicii perfecte, nu toate exploatează la maximum metodele posibile de promovare digitală, astfel că GPeC Summit (Gala Premiilor eCommerce) – cel mai important eveniment de comerț electronic din România și din regiune – este o bună ocazie de a culege idei utile și de a afla cele mai noi tendințe în domeniu pentru creșterea eficienței.

Anunț pentru participanți de la organizatori:

Până vineri, 9 mai,  magazinele online care se înscriu in competitia GPeC (Gala Premiilor eCommerce) beneficiaza de 2 bilete gratuite la GPeC Summit, care se  va desfasura în București, în zilele de 26-27-28 Mai, reunind unii dintre cei mai buni speakeri romani si internationali.

Cea de a 9-a editie a Competitiei Magazinelor Online GPeC a luat startul pe 25 aprilie cu perioada de înscrieri care se intinde până pe 23 mai. Însă, magazinele care aleg să intre în competiție până pe data de 9 mai, primesc și 2 bilete gratuite la GPeC Summit – pe lângă multiplele avantaje aduse de competitia GPeC 2014.

GPeC

Pe site-ul evenimentului găsiți și lista pachetului de beneficii pe care participarea la GPeC le aduce magazinelor înscrise.
Ne vedem la eveniment așadar, unde voi ține și eu un workshop pe tema utilizării Social Media în comerțul electronic.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close