Închide

Ce vrei să cauți?

Teasing pentru LG G3. Carcasa LG QuickCircle

LG G3_QuickCircle Case_Aqua MintMarți, pe 27 mai, va fi lansat noul smartphone LG G3.
Internetul s-a umplut în aceste zile de zvonuri despre cum o să arate și despre ce configurație va avea, dovadă că interesul e mare.

Până marți, avem o singură certitudine: Noul LG G3 va veni cu o carcasă cum nu s-a mai văzut, LG QuickCircle (precizare: un concept asemănător a fost prezentat recent și la lansarea HTC One M8, dar mi se fare că funcțiile carcasei de protecție HTC nu sunt așa de avansate totuși.)

„Ecosistemul de smartphone-uri este în continuă evoluție – carcasele nu mai sunt create doar pentru protecție împotriva loviturilor,”  explică Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company.
„Ele oferă funcții suplimentare ce adaugă mai multă valoare pentru un dispozitiv mobil.”

Până să o vedem, informațiile oficiale:

Carcasa LG QuickCircle, în format de dosar, permite utilizatorilor să se bucure de diferite funcții fără a fi nevoie sa fie deschisă. Utilizatorii pot verifica ora, efectua apeluri, trimite mesaje, face fotografii, asculta muzică sau pot obține informații legate de sănătatea lor direct din fereastra circulară.

Pentru a accentua eleganța design-ului ferestrei circulare, Smart Lightning emite o lumină albă, strălucitoare, circulară în interior, de fiecare dată când carcasa este deschisă /închisă sau un mesaj de apel / text este primit.

Un kit de dezvoltare software va fi disponibil de luna viitoare, pentru a permite consumatorilor să își personalizeze smartphone-urile LG G3, pentru a utiliza funcții personalizate cu ajutorul carcasei QuickCircle.

Un clip de prezentare a LG QuickCircle:

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu