Închide

Ce vrei să cauți?

Harta interactivă a României în imagini Canon

canon
canon

Dacă ai făcut fotografii cu locuri speciale din țară, Canon România te invită să le postezi pe o hartă interactivă, iar pe 15 iunie organizează la București un amplu eveniment (testări, workshop-uri, happening-uri) pentru fanii acestei mărci.

Concurs. Harta interactivă Canon
Pe harta din această aplicație Facebook poți urca fotografii făcute cu camere Canon (trebuie să aibă EXIF) până pe duminică 8 iunie.
Alegi una dintre categoriile tematice (Modă, Portret, Peisaj, Eveniment și Sport), alegi locul de suflet din România și uploadezi fotografia, marcându-l.

Fiecare categorie are un fotograf profesionist ca „arbitru” pentru desemnarea câștigătorilor care vor primi premii: Cătălin Oprițescu (www.lightaholic.com), Andreea Retinschi (www.delirium.ro), Cristian Vasile (www.igu.ro), George Stan (www.georgestanphotography.com) și Sabin Stănescu (www.drift.ro.
Tot ei sunt cei care vor susține atelierele principale de fotografie din cadrul evenimentului Canon Days de la București.

canon

Canon Days, teste plus ateliere de lucru
Canon organizează pe 15 iunie, la Hotel Caro din București, Canon Days, un eveniment amplu, unde cei interesați să afle mai multe sfaturi despre fotografia perfectă direct de la fotografi profesioniști.

Vizitatorii au la dispoziție o zi întreagă în care pot explora arta fotografiei.
De la ateliere de fotografie susținute de fotografi cunoscuți si apreciați, la expoziții foto, momente cu skateri și artiști de graffiti sau zone de testări de produse, toate sunt destinate fotografilor amatori, dar și celor în căutarea unor locuri și momente speciale.

Program eveniment Canon Days – 10:00-22:00

10:00 – 22:00 – Expoziția dedicată câștigătorilor aplicației de Facebook Canon Days

10:00 – 12:00 – Testare produse Canon (aparate, obiective, blițuri portabile, binocluri, etc)

12:00-19:00 – Workshop fotografie Sport, workshop fotografie Eveniment, workshop fotografie Modă

14:00-21:00 – Workshop fotografie Portret și worshop fotografie Peisaj

14:00-18:00 – Atelier pentru copii cu Dan Besliu

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu