Festivalul international de teatru Sibiu

Sibiul devine de vineri cel mai spectaculos și frumos oraș din România.
Nu numai în sălile de spactacol se vor întâmpla minuni, ci și pe străzi și în piețe.

Festivalul international de teatru Sibiu

Un exemplu.
Un  labirint gonflabil lung de 48 de metri și lat de 27 de metri în interiorul căruia lumina de afară este transformată miraculos în culori și în care răsună muzică de David Bickley.
Va fi montat în Piața Mică, cu ocazia Festivalului Internațional de Teatru Sibiu.
Construită în 2010, instalația „Luminarium Mirazozo” a fost prezentat în peste 40 de orașe din întreaga lume printre care Sydney, Beirut, Los Angeles, Praga sau Budapesta.
Un clip cu „Luminarium Mirazozo”, montat la Sydney (atmosfera din interior de la 2:33):

Festivalul Internaţional de Teatru Sibiu reprezintă probabil cel mai complex festival anual din România, fiind recunoscut internaţional ca cel de-al treilea festival de artele spectacolului din Europa ca amploare şi dimensiune, după Festivalul Internaţional de la Edinburgh (Marea Britanie) şi Festivalul de la Avignon (Franţa).
Timp de zece zile, oraşul Sibiu se transformă într-o scenă uriaşă cu artişti din toate colţurile lumii ce prezintă spectacole în 66 de spații de joc.
Cea de-a XXI-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Sibiu va avea loc în perioada 6 – 15 iunie 2014.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close