„Plec în vacanță!” – mi-a spus Radu Apostolescu în seara asta, după anunțul că a plecat din acționariatul eMAG (*vezi mai jos comunicatul oficial).
„Aș vrea să țină vacanța asta vreo șase luni, dar nu cred că o să-mi iasă.”

Ce puțin în momentul acesta, viitoarea activitate plănuită de lui Radu Apostolescu va fi de investitor în startup-uri:

„La adresa de mai sus mă găsiți de acum înainte.
Și vă voi răspunde cu placere, fie că aveți nevoie de un sfat, fie ca aveți un start-up sau doar o idee (geniala, cum altfel?) și puțini bani s-o finanțați, asa cum ni se întampla nouă acum 13 ani.
Mi-e atat de dor de vremurile alea încât aș lua-o de la capăt într-un apartament/garaj/whatever :) ” – a scris el pe blogul personal, la două minute după anunțul oficial.

radu apostolescu

*Schimbare în acționariatul eMAG: Radu Apostolescu își vinde participația către Iulian Stanciu și grupul Naspers
Pachetul deținut de Radu Apostolescu în cadrul eMAG este de 8,4%

București, 10 iunie 2014 – eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, anunță modificarea de acționariat prin decizia lui Radu Apostolescu de a-și vinde participația de 8,4%. Acțiunile deținute de acesta vor fi preluate în perioada următoare de către Iulian Stanciu și de grupul Naspers.

„eMAG este mai mult decât o companie, este un spirit, este locul unde munca și talentul sunt puse în valoare și recompensate. Radu a contribuit major la tot ce înseamnă eMAG astăzi, de la ideea de business la aportul în toate etapele de evoluție. Și satisfacția și recompensa pentru această contribuție sunt pe măsură”, declară Iulian Stanciu, director general eMAG.

Radu Apostolescu a decis retragerea din acționariatul eMAG. „La 13 ani de la înființare, eMAG a ajuns acolo unde nici nu știam să visăm la vremea aceea. Este în pole-position pentru a deveni un jucător mare în retailul european și are toate șansele să facă istorie în următorii ani cu echipa puternică pe care o are. Pentru mine este ”visul american” împlinit și totodată o misiune îndeplinită. Am parcurs împreună cu eMAG drumul de la zero la dimensiunea actuală, trecând prin nenumarate schimbări și etape, de multe ori cu o viteză incredibilă. Sunt și voi fi mereu foarte aproape de eMAG, dar consider că mi-am atins maximul în raport cu nivelul de dezvoltare al companiei. Este momentul să trec și eu în altă etapă de viață și să mă dedic pornirii sau sprijinirii altor proiecte. M-aș bucura să pot ajuta tineri cu idei să și le pună mai rapid în practică, șansă pe care noi ne-am construit-o aproape singuri la eMAG în primii ani. Le mulțumesc și le sunt recunoscător tuturor colegilor de la eMAG pentru niște ani fantastici și le urez să ajungă acolo unde nici nu visează încă”, declară Radu Apostolescu.

Acționariatul eMAG va fi format, după finalizarea tranzacției, din Iulian Stanciu și grupul Naspers.

1 Comment

  1. Deci idei sa am 🙂 Suprinzatoare decizie sincer.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close