Închide

Ce vrei să cauți?

Cum să învățăm să povestim cu trei câștigători de Pulitzer

Într-o lume a inflației de mesaje rapide, scurte și alerte (Twitter, WhatsApp, SMS), să știi să povestești înseamnă să câștigi.
Fie că vorbești despre tine la o angajare, că prezinți o companie sau un produs nou sau că vrei să coagulezi o comunitate, o poveste bine spusă înseamnă succes, în timp ce limbajul nenatural, bombastic, în limbă de lemn aduce plictiseală pentru cei din fața ta.

În toamnă, vin la București o seamă de personalități internaționale din media (printre care trei câștigători de Pulitzer), care ne vor supune la un antrenament intensiv, interesant și eficient de storytelling.
Taxa de participare este foarte convenabilă.

the power of storytelling

Știrea de astăzi:
Au început înscrierile pentru cea de-a patra ediție a conferinței internaționale The Power of Storytelling, care are loc pe 17-18 cctombrie, la Hotel Pullman București.

Ediția din acest an este cea mai mare de până acum. Timp de două zile, 11 specialiști internaționali din marketing, jurnalism, antreprenoriat digital și leadership vor vorbi despre puterea poveștilor de a crea conexiuni, de a inspira și de a produce schimbare:

  • Ziua 1 (Vineri) – sesiune plenară de discursuri susținute de vorbitori recunoscuți internațional, pe teme precum: cum scriem despre experiențe personale, cum ne descoperim propria poveste despre leadership, cum inovăm în mediul online sau cum putem folosi mituri și povești în marketing.
  • Ziua 2 (Sâmbătă) – workshopuri în care participanții vor explora, prin exerciții practice, instrumente și tehnici de scris, de generare de idei sau de identificare a poveștii din spatele unui brand.

Înscrierile se pot face pe site-ul conferinței, alegând una din cele două variante disponibile: participare la ambele zile ale conferinței (550 RON) sau doar la Ziua 1  (350 RON).

Lista completă a invitaților:

Jacqui Banaszynski, reporter, editor și profesor cu experiență de 30 de ani, câștigătoare a unui Premiu Pulitzer.

Kelley Benham, reporter și editor nominalizat la Pulitzer, în prezent profesor de jurnalism la Indiana University.

Leigh Hafrey, Lector la MITSloan School of Management, unde predă cursuri de comunicare, etică și leadership.

Chris Jones, reporter pentru Esquire și ESPN The Magazine, dublu câștigător al National Magazine Awards.

Greg Marinovich, fotograf premiat cu Pulitzer, producător de filme documentare și editor foto, cu experiență de 25 de ani în zone de conflict.

Amy O’Leary, reporter The New York Times, specializat în jurnalism multimedia și inovație digitală.

Lisa Pollak, reporter și producător radio, cu experiență de 10 ani la This American Life, câștigătoare de Pulitzer.

Ernst-Jan Pfauth, autor, specialist în blogging, publisher șico-fondator al site-ului olandezDe Correspondent.

Jonah Sachsi CEO al Free Range Studios.

Lea Thau, producător și director radio, fost Director Executiv și de Creație al organizației The Moth, premiată cu un Peabody.

Rob Wijnberg, filosof și jurnalist olandez, fondator al site-ului de investigații și reportaje De Correspondent, care-a stabilit un record mondial de crowdfunding – 1,7 milioane de dolari strânși în 8 zile.

Conturile conferinței The Power of Storytelling pe Facebook și pe Twitter pentru informații de ultimă oră și resurse de storytelling.

Despre The Power of Storytelling

The Power of Storytelling este o conferință anuală internațională, unică în Europa de Est. Inițiat în 2011 din credința că poveștile bine spuse ne pot schimba viețile și pot fi folosite în multe domenii, evenimentul atrage în fiecare an jurnaliști, scriitori, comunicatori, producători, artiști, specialiști în marketing, activiști, antreprenori și lideri.

Despre Decât o Revistă

Decât o Revistă (DoR) este o revistă trimestrială generalistă care publică povești despre cum trăim azi şi care explorează familiarul realităţii româneşti, experienţele şi trăirile care ne sunt comune. DoR reflectă şi explică, în cuvinte şi imagini, ideile şi obsesiile României de azi, fie că sunt schimbări sociale, trenduri culturale sau decizii personale.

Adaugă comentariu