Închide

Ce vrei să cauți?

Pentru bărboși: aparat de tuns Philips cu laser

Philips_Beard_trimmer 9000
Philips_Beard_trimmer 9000

Philips_Beard_trimmer 9000Indiferent dacă porți barbă „de trei zile” sau una mai serioasă :), noul aparat de tuns Philips cu laser, lansat astăzi în România (preț 477 de lei), te poate ajuta să nu ieși în lume cu o chestie asimetrică pe față.

Aparatul de tuns Philips (seria 9000) proiectează pe obraz, pe maxilar sau pe gât, o linie luminoasă roșie, subțire, exact acolo unde firele de păr vor fi tăiate, astfel încât să obții o barbă tăiată perfect egal.

Dezvoltarea sistemului avansat cu ghidare laser a început în anul 2009, când o echipă de experți Philips a început să cerceteze diferite moduri prin care stilizarea bărbii se poate face mai ușor.

„Experții Philips discută în mod constant cu bărbații cu privire la nevoile lor de îngrijire a bărbii, iar aranjarea simetrică și cu precizie a acesteia este un subiect destul de des dezbătut.
În urma acestor discuții, aceștia au identificat destul de repede că bărbații ar avea nevoie de un anumit tip de lumină sau de ghidare laser pentru o precizie absolută”, explică Anda Mihai, Marketing Manager Personal Care Consumer Lifestyle Philips Europa de Sud Est.

Cum funcționează

Sistemul unic Philips cu ghidare laser este ușor de activat prin simpla apăsare în partea de sus a mânerului auriu.
Un clip demonstrativ:

Caracteristici cheie

• Trimmer cu două capete, cu dimensiunile de 32 mm și 15 mm, pentru linii drepte și detalii precise în orice zonă a feței;

• 17 setări de lungime, de la 0,4 mm la 7 mm (trepte de 0.2mm) pentru a obține cu ușurință lungimea dorită a bărbii;

• 100% rezistent la apă pentru o curățare ușoară;

• Reîncărcabil, cu o durată de 60 de minute pentru folosire fără fir și un timp de încărcare de o oră;

• Display LED, care indică setarea de lungime și nivelul de încărcare a bateriei.

Noul aparat de tuns barba seria 9000 de la Philips este disponibil pe piața din România, în magazinele de specialitate, la un preț de 477 de lei. Mai multe informații găsiși pe microsite-ul dedicat.

Concurs

Pe micro-site-ul dedicat, odată cu lansarea în România, se desfășoară și un concurs prin care participanții pot câștiga un aparat de tuns barba seria 9000, prin tragere la sorți, participarea fiind doar pe baza datelor personale. Concursul se desfășoară până la data de 23 septembrie 2014. Patru aparate de tuns barba seria 9000 de la Philips vor fi acordate ca premii pe durata concursului, un aparat o dată la două săptămâni. Mai multe detalii despre participarea în concurs sunt în secțiunea ‘Câștigă’. 

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu