orange info

orange infoCum spuneam, comunicarea companiei cu clienții este de multe ori mai eficientă dacă se face prin conținut vizual.
Motivul? Creierul uman prelucrează mult mai rapid și mai eficent imaginile în comparație cu textul.

Orange a lansat ieri în variantă beta propriul canal TV, Orange Info. Poate  fi urmărit gratuit de către toţi clienţii operatorului atât pe televizor, cât şi pe dispozitivele mobile: computer, tabletă și smartphone (Apps iOS și Android).

Este un canal de informare și educare a consumatorilor, pentru că și tehnologiile, și serviciile  se schimbă rapid.

Sunt patru emisiuni deocamdată:

Orange zoom: informaţii şi tutoriale despre aplicaţii, sfaturi despre cum să-ţi configurezi telefonul pentru diferite servicii şi informaţii despre evenimentele muzicale, sportive sau de tehnologie susţinute de Orange.

Orange fun aduce informaţii noi despre ultimele filme de la cinema şi programul Orange Film, precum şi trailerele unei selecții de filme ce rulează în ţară, pe ecranele TV sau disponibile în Orange TV Go .

Emisiunea dedicată Fundaţiei Orange, cu informaţii despre proiectele acesteia. Fundaţia Orange derulează proiecte de filantropie, prin care tehnologia este folosită în sprijinul persoanelor dezavantajate, pentru a aduce schimbări pozitive întregii comunităţi.

Emisiunea News completează programul Orange Info cu informaţii actualizate despre vreme, horoscop, curs valutar, trafic şi agenda culturală.

În lista de canale, Orange Info se află la poziţia 100. În acest moment, este în perioada de testare a semnalului şi poate fi urmărit de toţi clienţii Orange TV.

Aplicația My Network alege cea mai rapidă viteză disponibilă

orange my networkȘi o altă știre utilă din săptămâna asta pe care n-am apucat să o dau:

Clienții Orange care utilizează telefoane cu sistem de operare Android pot descărca aplicația My Network.
Cu ajutorul ei, aceștia pot naviga la cea mai bună viteză de internet disponibilă accesând rețeaua mobilă Orange la tehnologii 4G+, 4G, 3G+ sau 3G, rețelele Orange Wi-Fi disponibile sau alte rețele Wi-Fi preferate.

Cu My Network utilizatorii pot alege rețelele Wi-Fi favorite la care să se conecteze automat când sunt în aria lor de acoperire, pot vedea rețelele disponibile în zona în care se află și rețeaua la care sunt conectați.

Tot prin intermediul aplicației My Network pot fi găsite cele mai apropiate hotspoturi Orange Wi-Fi și se pot primi notificări referitoare la rețelele ce pot fi accesate când se află într-o zonă cu rețele Wi-Fi preferate sau când se conectează la rețeaua mobilă.

Aplicația My Network este disponibilă tuturor utilizatorilor însă este optimizată pentru clienții Orange, care au acces la funcții suplimentare, cum ar fi conectarea la rețelele Orange Wi-Fi cu autentificare pe baza cartelei SIM, fără a mai introduce nume de utilizator și parolă sau control automat al interfeței Wi-Fi.

Aplicația este gratuită și se poate instala pe orice smartphone cu sistem de operare Android 4.x și rezoluție minimă de 800×480 pixeli. Traficul efectuat pentru descărcarea acesteia din PlayStore este taxat conform planului tarifar existent.

”My Network reprezintă o continuare a proiectului Passpoint, noua tehnologie Wi-Fi implementată de Orange în premieră pe piața din România. Aplicația permite utilizatorilor să aleagă dacă vor să se conecteze cu prioritate la rețele Wi-Fi sau la rețeaua cu cea mai rapidă viteză disponibilă și să gestioneze automat interfața Wi-Fi, pentru optimizarea consumului bateriei. Astfel, aplicația se asigură ca aceștia beneficiază de cea mai bună experiență de utilizare a internetului mobil.” a declarat Mădălina Jiva, Convergence Proposition Manager Orange România.

Detalii, aici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close