Închide

Ce vrei să cauți?

Orange: Traficul de internet mobil a crescut cu 70%

Orange romania
Orange romania

Este de neînțeles de ce companii și organizații mari sunt încă neglijente cu site-urile lor care, în variantă mobilă, sunt un dezastru.
Traficul de Internet mobil crește, 4G se răspândește, proporția de smartphone-uri în totalul telefoanelor mobile se schimbă accelerat.
Câteva date din rezultatele Orange în trimestrul al treilea 2014:

În al treilea trimestru, vânzările Orange de tablete 3G și 4G s-au triplat față de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Ponderea telefoanelor 4G în totalul smartphone-urilor vândute a crescut într-un an de 4 ori, de la 11% la peste 40%, pe fondul extinderii portofoliului de telefoane 4G la 35 de modele. Traficul de internet mobil în reţeaua Orange a crescut cu peste 70% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, iar traficul realizat pe smartphone-uri s-a dublat, în principal datorită creșterii traficului din rețeaua 4G.

Orange romania

Vânzările prin magazinul online Orange de accesorii şi gadget-uri au crescut cu 40%.

Peste 110 000 de abonaţi Orange TV vizionează programele pe televizor și dispozitivele mobile, în timp ce aplicația TV pentru smartphone și tabletă a fost descărcată deja de peste 800.000 de ori.
Abonaţii Orange TV pot vedea meciurile de fotbal din Liga 1 pe toate ecranele, iar biblioteca de filme, seriale și emisiuni din Orange TV Go a fost îmbogățită cu episoade noi din seriale americane, difuzate în maxim 48 de ore de la premiera din Statele Unite.

În trimestrul al treilea, Orange România a înregistrat venituri totale de 227,4 milioane de euro, în creştere cu 3,4% faţă de aceeaşi perioadă din 2013, excluzând impactul reducerii tarifelor de interconectare. De la începutul anului, veniturile companiei au totalizat 675,7 milioane de euro.

Orange avea la 30 septembrie 10.514.000 de clienţi, cu aproximativ 131.000 mai mulţi decât cu un an în urmă.

Articole populare Ultima luna

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Eu am inceput sa folosesc numai responsive theme la wordpress pentru ca ajung sa am si 90 % trafic doar de pe mobil.

  2. >Ponderea telefoanelor 4G în totalul smartphone-urilor vândute a crescut într-un an de 4 ori, de la 11% la peste 40%, pe fondul extinderii portofoliului de telefoane 4G la 35 de modele.

    Ar fi interesanta o comparație între câți abonați au smartphone cu 4G și câți au abonamente de date „4G”. Dar cu statistica aia nu poți defila…

Adaugă comentariu