Un serviciu pentru oamenii de afaceri, în premieră la noi: Telekom Romania a lansat astăzi  Global Corporate Access (GCA).
Odată abonat la GCA (65 de euro/lună + TVA), ai acces la cea mai la cea mai mare rețea Wi-Fi de business din lume, cu peste 2.700.000 hotspot-uri în peste 120 de țări.
Scapi astfel de presiunea costurilor generate de roamingul de date, care, în afara UE, este foarte mare.

Rețeaua Global Corporate Access este disponibilă în aeroporturi, avioane (pentru avioane plătești 11 euro suplimentar), hoteluri și alte puncte frecventate de comunitatea business, prin intermediul unei aplicații simplu de folosit.

telekom romania wi-fi

Global Corporate Access (GCA) este o soluție pentru toate companiile ai căror angajați efectuează călătorii de afaceri frecvente și care au nevoie de un volum de trafic de date considerabil, pentru a putea lucra de oriunde în lume și în orice moment.

Utilizatorii pot opta pentru serviciul de bază, dar și pentru servicii suplimentare pentru acces la Internet în zbor, atunci când este necesar.
Serviciile suplimentare pentru acces la Internet la bordul aeronavelor sunt fie servicii HotSpot Gogo, fie servicii HotSpot InFlight.

Aplicația Global Corporate Access permite conectarea automată la rețeaua Wi-Fi, detalii legate de trafic, un istoric al conectărilor, precum și limitări și alerte pentru conexiunile de date mobile.
Totodată, efectuează căutări automate ale hotspot-urilor Wi-Fi GCA și pune la dispoziția utilizatorului un mini browser pentru conexiunile care cer autentificarea prin intermediul unui browser web.
Aplicația este disponibilă pentru computere (cu sisteme de operare Windows sau OSX), dar și pentru tablete sau smartphones (cu sisteme de operare iOS, Android sau Windows).
Serviciul GCA poate fi comandat prin apel telefonic la 1234, gratuit în rețelele Telekom Romania sau 0214041234, tarif normal din orice rețea națională.

Detalii complete sunt disponibile pe telekom.ro, în pagina dedicată.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close