TELEKOM Romania

Telekom Romania a anunțat astăzi că va publica ofertele de reduceri Black Friday pe 21 noiembrie.
Reduceri vor fi de până la 70% pentru produsele disponibile în magazinele Telekom și ale partenerilor și pe www.telekom.ro, www.germanos.ro, www.clickshop.ro.
Mi se pare interesant că vor fi inclusiv electrocasnice și televizoare la ofertă, în afară de dispozitivele mobile.

TELEKOM Romania

– Telekom.ro oferă clienților Telekom Romania Mobile Communications oportunitatea de a achiziționa cele mai avantajoase pachete la cel mai bun raport calitate – preț. Beneficiile includ comunicare nelimitată, precum și o diversitate de telefoane, tablete și accesorii cu discount de până la 70%, disponibile în perioada 21 – 23 noiembrie.

– Clienții Telekom Romania Communications care aleg să își achiziționeze un pachet 3P (televiziune, Internet și telefonie fixă) vor primi un voucher ce oferă reducere pentru achiziționarea unei tablete. Abonații ce vor opta pentru o ofertă integrată (televiziune, Internet, telefonie fixă și mobilă) vor beneficia de un voucher pentru achiziționarea unui televizor. Oferta este valabilă în magazinele proprii Telekom și ale partenerilor sau accesând Telekom.ro.

– Mai mult, Black Friday este cea mai bună ocazie pentru clienți de a-și înlocui dispozitivele și electrocasnicele cu unele noi, la un preț avantajos.
Peste 400 de accesorii pentru telefoane mobile, tablete, laptopuri, camere foto, televizoare sau diferite electrocasnice sunt disponibile pe Germanos.ro și Clickshop.ro cu reduceri de până la 70%.
Fiecare comandă efectuată pe website-urile mai sus menționate va fi însoțită de o Cartelă Telekom.

Ofertele complete sunt disponibile începând cu 21 noiembrie pe www.telekom.ro, www.germanos.ro și www.clickshop.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close