Regulile în domeniul fiscal se schimbă foarte des, consumul de informație pe smartphone crește, așa că noul  proiect de conținut mobil, aplicația EY Flash, se poate dovedi folositor pentru oameni de afaceri, manageri, contabili.

EY Flash este noua aplicație pentru telefoane inteligente dezvoltată de EY România, care oferă utilizatorilor informații relevante despre modificările fiscale și declarațiile fiscale care trebuie depuse și termenele lor, dar și accesul rapid la cele mai recente articole, rapoarte, evenimente și seminarii ale specialiștilor EY România.

Serviciul conectează utilizatorul la alertele privind modificările legislației relevante pentru companii, oferind o perspectivă actualizată asupra reglementărilor în vigoare pentru mediul de afaceri din România. Aplicația EY Flash poate fi descărcată gratuit și este disponibilă atât în varianta iOS, pentru iPhone şi iPad în Apple AppStore, cât și în varianta Android în Google PlayStore.

 

“În condițiile în care legislația fiscală a României este una extrem de complexă și într-un continuu proces de revizuire, aplicația de mobil EY Flash oferă informații clare, relevante și în timp real legate de modificările legislative din acest domeniu.

Mai mult, aplicația alertează utilizatorul cu privire la aceste modificări și oferă un calendar al obligațiilor fiscale, pentru a ușura orientarea în spațiul legislativ și pentru a-l ajuta să fie la curent în orice moment cu ultimele dispoziții și obligații fiscale,“ a declarat Alex Milcev, Partener şi Lider al departamentului de Asistenţă fiscală şi juridică, EY România.

Aplicația conține rubricile:

Noutăți fiscale – include informări privind reglementările și modificările obligațiilor fiscale conform legislației actuale, structurate în buletine (fiscal, juridic și de capital uman): reglementări contabile, modificări ale Codului muncii sau ale Codului fiscal.

Agenda fiscală – în forma unui calendar anual al taxelor și impozitelor, aceasta este destinată specialiștilor din departamentul financiar-contabil și constituie o referință rapidă pentru toate obligațiile fiscale pe categorii de contribuabili, conform legislației în vigoare în România de la 17 ianuarie 2015: cote de impunere, penalități și dobânzi, contribuții, condiții și excepții, informații privind declarațiile de depus și declarații rectificative, termene de depunere.

Evenimente – asigură o trecere în revistă a tuturor evenimentelor organizate de EY România – seminarii, conferințe, forumuri și work-shop-uri.

Comunicări EY România – include toate comunicatele de presă, articole, puncte de vedere EY România structurate pe linii de servicii distincte: audit, asistența fiscală, asistență în afaceri și asistență în tranzacții.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close