Există o tradiție la Festivalul de film de la Cannes: câștigătorii premiilor sărbătoresc victoria pe terasa Palatului Festivalului, la Wine Bar-ul Mouton Cadet, cu priveliște spre golf și departe de sâcâitorii paparazzi.

Terrasse 1

Mouton Cadet* este vinul oficial al Festivalului din 1992, de 23 de ani deci.

Cu ocazia Festivalului de Film de la Cannes 2015, ce se desfășoară în perioada 13-24 mai, Mouton Cadet a creat trei sticle în Ediție Limitată Cannes roșu, alb și rose.

Mouton Cadet Rouge Cannes Edition 2014

Aceste trei sorturi, branduite Cannes, pot fi cumpărate și în România din magazinul online beicevrei.ro.

O galerie de poze din Wine Barul Cannes de anul trecut:

*Vinurile Baron Philippe de Rothschild S.A., o afacere de familie condusă în prezent de baroneasa Philippine de Rothschild și de  baronul Philippe de Rothschild.
Mouton Cadet este partener al Festivalului de Film de la Cannes din 1992, iar din 2012 a devenit furnizor oficial al The Europen Tour. Mouton Cadet își consolidează prezența în lumea sportului prin parteneriatul cu Ryders Cups 2014 și 2018.

Compania BDG Import a început să activeze în domeniul importului și distribuției de băuturi alcoolice premium și super-premium din anul 1994 și în prezent este lider de piață, cu o cifra de afaceri de 40 milioane euro în 2014.
Din portofoliul BDG Import fac parte mărcile: Jack Daniel’s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Metaxa, Evian, Jagermeister, Budweiser Budvar, Southern Comfort, Bols, Herradura, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild, Bacardi, MARTINI, Grey Goose, Bombay Sapphire, Dewars, The Famous Grouse, The Macallan, Armand de Brignac Champagne, TRUE 100% Natural Energy Drink.

1 Comment

 1. Kaspersky ma atentioneaza ca site-ul beicevrei
  The requested URL cannot be provided

  Blocked by Web Anti-Virus

  Reason: dangerous URL

  Click here if you believe that the web page was blocked in error.

  Detection method: cloud protection

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close