CRISISPEDIA

Conferința Crisispedia, dedicată comunicării de criză, va avea loc săptămâna viitoare, pe 29-30 Septembrie la World Trade Center, Sala New York.

De ce ai veni la această conferință? Din cel mai bun motiv – spun organizatorii: e mai ușor să previi decât sa tratezi și e mai bine să afli de la experți ce soluții de comunicare funcționează pentru ca tu să fii pregătit când va fi nevoie să comunici într-o situație de criză.

CRISISPEDIA

Dacă lucrezi în comunicare atunci cu siguranță cunoști exemple de crize majore care au necesitat minți limpezi și pregătite care le-au gestionat. Aceste minți sunt Neil Chapman (UK) și Dimitri Schildmeijer (Belgia), invitași să vorbească la Crisispedia.

Ai auzit, presupun, de explozia Deepwater Horizon și de deversarea de petrol a BP din Golful Mexic, Uraganul Katrina, Rita și Wilma, atacurile din 11 septembrie. Ce nu știi este ca aceiași oameni s-au ocupat de gestionarea lor, au încercat să liniștească oamenii, au și greșit, dar sigur au învățat mult și au o experiență fantastică de împărtășit.” spune Andreea Burlacu, PR Magician și cea care va face live blogging în perioada evenimentului.

Pentru înscrieri, intră pe www.crisispedia.ro, citește mai multe despre conferință, urmărește mesajele video ale celor doi experți și profită de oferta last minute cu discount de 15%.

Evenimentul este organizat de agenția de relații publice Noizz Advisors.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close